36. İstanbul Maratonu'na Doğru - Son Dakika
Güncel

36. İstanbul Maratonu'na Doğru

Maraton dolayısıyla 06.00'dan yarış bitimine kadar kademeli trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

15.11.2014 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

36. Vodafone İstanbul Maratonu dolayısıyla 06.00'dan yarış bitimine kadar kademeli trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Kısıklı Caddesi'nden gelip D-100 Kuzey ve D-100 Güney, Kuşbakışı Cadde Petrol İş önü D-100 Güney, Mahir İz Caddesi D-100 Güney, Altunizade Köprü üzeri D-100 Güney-Kuzey, Tophanelioğlu Caddesi Gold Bilgisayar önü D-100 Güney-Kuzey ve Beyoğlu katılım trafiğe kapatılacak. E-5'ten gelişler FSM katılımlara, Mahir İz Caddesi'nden geliş, Şile Yolu'nu takiben Tuzcuoğlu Köprü E-6'yı takiben FSM katılıma, Fenerbahçe'den geliş D-100 Güney'den Tuzcuoğlu Köprü E-6'yı takiben FSM katılıma, D-100 Kuzey katılım Harem istikametine yönlendirilecek.

Çevre yolları ve köprü güzergahında Güney Zincirlikuyu ayrımı (Levent ayrımı), Fenerbahçe Göztepe'den gelip TEM ayrımına katılım (Göztepe'den gelip TEM E-5 Kuzey ayrımı), Botanik Bahçesi'nden Rıdvan Dedeoğlu istikametine katılım (Çamlıca turnikelerden geliş Kozyatağı ayrımı), FSM turnikelerden gelip 1. Çevreyolu ayrımı güneyden gelip kuzeye katılım, Mustafa Kemal Köprüsü altından kuzeye katılımda trafik sağlanamayacak. Boğaziçi Köprüsü'nü kullanacak sürücüler, kapama noktalarından köprü istikametine yönlendirilecek.

Beşiktaş-Beyoğlu bölgesinde trafiğe kapalı yollar şöyle:

"Zincirlikuyu D-100 Kuzey katılımı (kuzeye mecburi yön yapılacak), metrobüs durakları (Beşiktaş istikameti), ATV Önü-Hoş Sohbet Sokak ve civarı, Merkez Komutanlığı ışıklar, Opel Gerçek önü, Sait Çiftçi Köprü katılımı (E-5 Güney katılım), Sabancı Lisesi önü, Sait Çiftçi Askeri Lojman çıkışı, Yıldız ışıklar, Mehmet Ali Bey Sokak girişi, Yıldız Üniversitesi önü, Akdoğan Sokak girişi, Ressam Hamdibey Sokak, Bostancı Veli Sokak, Abbasağa Sokak, Hasfırın Sokak, Serencebey Sokak, Ortaköy dönüşleri, Beşiktaş Meydan, Başbakanlık Ofisi önü, Deniz Müzesi çıkışı, Vestel ışıklar, Palangalar ışıklar, Ortaköy Meydan, Muhakkik Sokak girişi, Akaretler ışıklar, Vişneli Tekke Sokak, Süzer Plaza önü, Kadırgalar Caddesi toprak yol dönüşleri, Mete Kavşağı, Taksim Şehit Muhtar ışıklar, Taksim Sıraselviler Caddesi başı, Gümüşsuyu Cadde başı (Taksim), Gümüşsuyu'ndan toprak yola iniş, Dolmabahçe Tüneli Bomonti girişi, Dolmabahçe ışıklar, Kahve Dünyası önü (Setüstü gelişi), Akyol Cadde başı, Meclis-i Mebusan Yokuşu başı, Aydilimi Pastanesi yanı, Fındıklı Çelebi Hamamı Sokak, Kabataş ışıklar, Fındıklı ışıklar, Deniz Liman çıkışı, Salı Pazarı ışıklar, Boğazkesen Cadde gelişi, Boğazkesen ışıklar, Tophane ışıklar, Nargileciler çıkışı, Revani Sokak gelişi, Kemeraltı ışıklar, Karaköy Meydan, Perşembe Pazarı ışıklar, Azapkapı'dan Tarlabaşı'na mecburi istikamet, Kardeşim Sokak, Kasımpaşa'dan Tarlabaşı'na mecburi yön ( Unkapanı'na akım verilmeyecek), Perşembe Pazarı'ndan Tarlabaşı'na mecburi yön (Unkapanı'na akım verilmeyecek), Şişhane Meydan'dan Bankalar Cadde girişi, Tarlabaşı'ndan Perşembe Pazarı'na giriş, Şişhane ışıklardan Kasımpaşa'ya mecburi yön, Kasımpaşa'dan Unkapanı Köprü ayrımı, Perşembe Pazarı'ndan Unkapanı Köprü ayrımı."

Bu bölgede, Ortaköy istikametinden gelenler eski Yıldız Caddesi Barbaros Bulvarı'na, Gümüşsuyu Caddesi'nden gelenler Miralay Şefik Bey Sokak'tan Divan Kavşağı'na, Mete Kavşağı'ndan gelenler Divan Kavşağı'na, Balmumcu'dan gelenler Merkez Komutanlığı'ndan ters istikamete tekrar Balmumcu'ya, tünellere girmek isteyenler Şişli Bomonti'den Akar Caddesi'ne yönlendirilecek. Tarlabaşı Bulvarı ve Yedikuyular Caddesi trafiğe açık olacak.

Eyüp'te Silahtarağa Caddesi, Hz. Halid Bulvarı, Feshane önü, Yavedut Caddesi (Haliç Sahil Yolu), D-100 kuzey yol Haliç köprü bağlantı yolu (Yavedut Caddesi Eyüp istikametine dönüş yapılmayacak), D-100 güney yol haliç köprü bağlantı yolu (Ayvansaray Caddesi Balat ve Eyüp istikametine dönüş yapılmayacak) ve Savaklar Caddesi trafiğe kapatılacak.

Bu bölgede Rami Kışla Caddesi, Eyüp Sultan Bulvarı, Topçular Caddesi, Bahariye Caddesi, Düğmeciler Caddesi, D-100 Kuzey ve D-100 Güney Yol trafiğe açık tutulacak.

Fatih'te trafiğe kapatılacak yollar ise şöyle:

"Ayvansaray Caddesi ve Ayvansaray Caddesi'ne bağlı sokak ve caddeler (Balat Sahil Yolu), Mürselpaşa Caddesi ve Mürselpaşa Caddesi'ne bağlı sokak ve caddeler (Balat Sahil Yolu), Abdülezelpaşa Caddesi ve Abdülezelpaşa Caddesi'ne bağlı sokak ve caddeler (Balat Sahil Yolu), Kadir Has Caddesi ve Kadir Has Caddesi'ne bağlı sokak ve caddeler (Balat Sahil Yolu), Atatürk Bulvarı Unkapanı Köprüsü Aksaray istikameti, Atatürk Bulvarı Unkapanı Köprüsü Taksim istikameti, Atatürk Bulvarı Unkapanı Köprüsü Taksim istikameti, Atatürk Bulvarı Unkapanı Köprüsü Aksaray istikameti, Unkapanı Yenikapı arası Atatürk Bulvarı-Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Ragıp Gümüşpala Caddesi ve Ragıp Gümüşpala Caddesi'ne bağlı sokak ve caddeler (Eminönü Sahil Yolu), Cemil Birsel Caddesi, Galata Köprüsü (iki yönlü trafiğe kapatılacak), Reşadiye Caddesi (Sirkeci Sahil Yolu), Ankara Caddesi, araba vapurları girişleri, Sahil Kennedy Caddesi (Sirkeci- Bakırköy arası), Rauf Orbay Caddesi (Ataköy 1. Kısım ışıklardan itibaren kapanacak), Gülhane Parkı sahil alt girişleri, Ayasofya Meydanı, Alemdar Caddesi, At Meydanı Caddesi, Divanyolu Caddesi, Cankurtaran (Ahırkapı Sokak ve Ahırkapı İskele Sokak'tan sahil istikametine dönüş yapılmayacak), Çatladıkapı (Aksakal Sokak ve Küçük Ayasofya Caddesi'nden sahil istikametine dönüş yapılmayacak), Kumkapı (Kumluk Sokak'tan sahil istikametine dönüş yapılmayacak), Kumkapı Balık Hali ve Balıkçılar Çarşısı."

Sürücülere alternatif olarak Fevzipaşa Caddesi, Yavuz Selim Caddesi, Nevşehirli İbrahim Paşa Caddesi, Şehzadebaşı Caddesi, Vezneciler Caddesi, Kadırga Liman Caddesi, Türkeli Caddesi, Vatan Caddesi, Millet Caddesi açık olacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 36. İstanbul Maratonu'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Öğrenciler Hatay'daki kardeşleri için iftar sofrası kurdu
    18:47 Öğrenciler Hatay'daki kardeşleri için iftar sofrası kurdu

    Düzce Üniversitesi öğrencileri, deprem sebebiyle hasar alan Hatay'ın Samandağ ilçesindeki okulu yenilemek için iftar sofrası kurdu. Düzce Üniversitesi Dümerang Topluluğu öğrencileri, burslarından artırdıkları paralarla iftar sofrasına destek oldu. Okulun ihtiyaçlarının giderilmesi için düzenlenen etkinliğe Düzceli iş adamları da destek verdi. Elde edilen gelirle 10-14 Mayıs tarihleri arasında bölgeye gidilerek okul yenileme çalışmaları yapılacak.

  • Burdur'da Salda Gölü yakınlarında bir restoranda ölü bulundu
    18:45 Burdur'da Salda Gölü yakınlarında bir restoranda ölü bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesinde, Salda Gölü yakınlarındaki eski bir restoranın havuzunda bir kişinin ölü olarak bulunduğu bildirildi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ceset, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

  • Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu
    18:45 Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu

    Esenyurt'ta yol verme kavgasında çıkan anlaşmazlıkta bir adam, arkadaşının tartıştığı kişiye kafa attı. Olaya başka bir adam yumrukla müdahale edince ortalık karıştı. Yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.

  • Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu
    18:42 Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan emekli bir öğretmen, park halinde bekleyen dolmuştan çevirme karavanda ölü olarak bulundu. Arkadaşı tarafından hareketsiz şekilde bulunan öğretmenin cansız bedeni, inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

  • Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu
    18:41 Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü yakınında, yıkılan eski restoranın su dolu havuzunda bir kişinin hareketsiz olduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, havuzdan çıkarılan kişinin kamyon sürücüsü İsmail Karnak olduğunu belirledi. Karnak'ın cesedi hastaneye kaldırıldı.

  • Bolu'da 20 bin fidan dağıtıldı
    18:41 Bolu'da 20 bin fidan dağıtıldı

    Bolu'da Orman Haftası nedeniyle Valilik Meydanı'nda vatandaşlara 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı. İl ve ilçelerde toplam 20 bin adede yakın fidan dağıtıldığı öğrenildi. 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları kapsamında Bolu Kardelen Meydanı'nda düzenlenen fidan dağıtım etkinliğinde 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı. Fidan dağıtım etkinliğine Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve Bolu ilindeki kurum amirleri ile bölge müdür yardımcıları, şube müdürleri, işletme müdürleri ve kurum personeli katıldı. Ihlamur, karaçam, sarı çam, ceviz, kuşburnu, kestane, mavi ladin, sedir ve kızılcık türlerinden toplam 2 bin 500 adet fidanın ücretsiz olarak dağıtıldığı etkinlikte vatandaşların ilgisi oldukça fazlaydı. Tüm fidanlar kısa sürede tükendi. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.

  • AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde gafa imza attı
    18:41 AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde gafa imza attı

    AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin önceki yerel seçimlerde yüzde 59,04'le kazandığı ilçe için 'Sultanbeyli'de fetret dönemini bitirecek miyiz?' dedi.


Advertisement