360 İstanbul 360 Dereceden Aşk Festivali'ne Evsahipliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

360 İstanbul 360 Dereceden Aşk Festivali'ne Evsahipliği Yaptı

Yeme-içme ve eğlence hayatının önde gelen gruplarından 360 Entertainment Group, sanat dünyasına farklı projeler kazandırmaya devam ediyor.

10.02.2016 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un en seçkin mekanlarından 360 İstanbul; aşk için söyleyecek sözü olan, dünyanın aşkla döndüğüne ve güzelleştiğine inanan, her yaştan insanın bir araya geldiği 360 Dereceden Aşk Festivali LOVE360'a ev sahipliği yaptı.

"Aşık Dünya" konseptiyle düzenlenen ve aşkı; kültür, sanat ve yaşamın tüm yönleriyle kucaklayan LOVE360'da, Türkiye ve dünyadan sanatçıların katılımıyla sergiler ve enstalasyonlar gerçekleştirildi. Audrey Hepburn'ün oğlu, film yapımcısı ve sanatçı Sean Hepburn Ferrer gibi ünlü isimlerin yer aldığı festivalde serginin küratörlüğünü ise Işık Gençoğlu üstlendi.

Işık Gençoğlu festivale ilişkin yaptığı açıklamada, 360 Dereceden Aşk Festivali'nin en önemli amaçlarından birinin, sanatı seçkin bir kesimin ulaşabildiği ayrıcalıklı bir alan olmaktan çıkararak her kesimden insanın erişebileceği, dokunabileceği bir alan haline getirmek olduğunu belirtti. Gençoğlu, festivalin sanatsal üretim açısından sahip olduğu evrensel değerlerin yanı sıra yerel boyutları olduğunu da dile getirirken klişelere, şablon fikir ve sembollere yer vermeyen festivalde kırmızı kalp gibi basmakalıp ve bizden olmayan simgelere yer olmadığını ifade etti.

Aşkı ve güzelliği hayatının merkezine alan, dünyaya aşkın gözüyle bakan herkesin davetli olduğu LOVE360 Festivali'nin 9 Şubat'taki ayağı, 360 İstanbul'un nefes kesici atmosferinde gerçekleşti.

Sergi 9-29 Şubat 2016 tarihleri arasında açık olacak ve sanatseverlerle buluşacak. 360İstanbul'un kapıları sanata gece-gündüz açık!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 360 İstanbul 360 Dereceden Aşk Festivali'ne Evsahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement