39 Yıl Sonra 'Baban Ben Değilim' Şoku! - Son Dakika
Yaşam

39 Yıl Sonra 'Baban Ben Değilim' Şoku!

39 Yıl Sonra \'Baban Ben Değilim\' Şoku!

Baba bildiği kişinin ölüm döşeğinde "Ben senin baban değilim" demesiyle gerçeği öğrenen 39 yaşındaki Çağlar B. gerçek babasını tespit ettirdi. Şimdi kardeşlerini arıyor.

02.03.2015 09:57  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de özel bir şirkette yönetiIcilik yapan 39 yaşındaki Çağlar B.'nin yaşadıkları filmlere konu olacak cinsten... Annesini yıllar önce kaybeden Çağlar B.'nin babası Mustafa B. 2 yıl önce akciğer kanserine yakalandı. Durumu ağırlaşan Mustafa B. başından hiç ayrılmayan Çağlar'a, "Ben senin gerçek baban değilim. Ama seni gerçek oğlum gibi sevdim" dedi.

Duydukları karşısında şoke olan genç, baba bildiği Mustafa B.'nin üzülmemesi için ona "Sen benim gerçek babam gibisin" dedi.

GERÇEK BABASI ANNESİNİ YÜZ ÜSTÜ BIRAKMIŞ

Kısa süre sonra Mustafa B. hayatını kaybetti. Çağlar B. bunun üzerine gerçek babasını bulmak için harekete geçti. Annesi Canan B.'nin yıllar önce Cihat K. ile ilişki yaşayıp, hamile kaldığını ancak K.'nın annesini yüz üstü bıraktığını öğrendi. Çağlar, annesinin gerçeği uzun süre ailesinden sakladığını ve kendisi 3 yaşına geldiğinde Mustafa B. ile evlendiğini de öğrendi.

EMİN OLMAK İÇİN MEZARI AÇTIRDI

Çağlar B. bu arada baba bildiği Mustafa B.'nin doğru söyleyip söylemediğinden emin olmak için avukatı aracılığıyla mahkemeye başvurup mezarı açtırdı. Mustafa B.'den ve Çağlar B.'den alman DNA örnekleri karşılaştırıldı ve ölen adamın, Çağlar B.'nin babası olmadığı belirlendi.

Mezardaki kişinin gerçek babası olmadığını öğrenen Çağlar B., İzmir Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dava açarak, bu kez Cihat K.'dan DNA örneği alınmasını istedi. İkiliden alınan örnekler karşılaştırıldı ve Cihat K., Çağlar B.'nin gerçek babası çıktı. Yıllar sonra gerçek babasının kim olduğunu öğrenen Çağlar B. şimdilerde hiç yüzünü görmediği gerçek kardeşlerine ulaşmaya çalışıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Yaşam 39 Yıl Sonra 'Baban Ben Değilim' Şoku! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • mardinli: geçek baban sana babalık yapan seni büyütendir 33 0 Yanıtla
  • Asprin: Üzülme be dostum..çok şükürki seni gerçek baban gibi büyüten bir adam çıkmış annenin ve senin karşına...annene ve babalığına Allah rahmet eylesin ve mekanları cennet olur umarım 30 2 Yanıtla
  • neco: Kardeslerini bulsa ne olur, bulmasa ne olur, bu saaten sonra. ancak ileride problem yasar. babada gercek baba gibi. mekani cennetlik. 14 0 Yanıtla
  • RIFAT: Rahmetli bu saatten sonra neden söyledi ki keşke söylemeseydi 8 2 Yanıtla
  • omer: Cok acikli 3 3 Yanıtla
  • MANUELLA: ADAMA HELAL OLSUN , DEMEK BOLE ADAMLARDA VAR TURKİEDE 4 0 Yanıtla
  • YUSUF BALIK MENEMEN: İnsan denen bu varlığın kendisine sunulan doğru istikametten saptığı sürece bozkırlarda rüzgarlar tozları savuracak, Bu tozların arasında nereye ne zaman serpileceği belli olmayan bu rahatsız edici çöplüklerin rasına temiz çö yada pis çöp ki fark etmez Allah korusun bizde katılmadan Kendimize çeki düzen vermemiz gerektiği kanaatindeyim 1 0 Yanıtla
  • Afyonkarahisar'da geyik kazası: 2 kişi yaralandı
    12:37 Afyonkarahisar'da geyik kazası: 2 kişi yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir minibüs geyiğe çarptı ve 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

  • İzmit Belediyesi Anıtpark'ta Mobil Aşeviyle İftar Sofrası Kuruyor
    12:35 İzmit Belediyesi Anıtpark'ta Mobil Aşeviyle İftar Sofrası Kuruyor

    İzmit Belediyesi, her gün Anıtpark'ta mobil aşevi aracılığıyla iftar sofrası kuruyor. Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek olan uygulamaya İzmitliler ilgi gösteriyor.

  • Esenyurt Belediyesi Parklarda Yenileme ve Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor
    12:35 Esenyurt Belediyesi Parklarda Yenileme ve Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor

    Esenyurt Belediyesi ekipleri, parklarda yenileme ve bakım çalışmaları yaparak, parkları temiz ve modern bir görünüme kavuşturuyor.

  • Bilal dede, takımının galibiyetini gözyaşları içerisinde kutladı
    12:29 Bilal dede, takımının galibiyetini gözyaşları içerisinde kutladı

    Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki fanatik taraftarı Bilal Aykın, takımının son dakikada bulduğu golle galibiyeti gözyaşları içerisinde izledi. Bu anlar izleyenleri duygulandırdı.

  • Van'da Sağanak ve Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi
    12:28 Van'da Sağanak ve Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi

    Van'da dünden bu yana etkili olan sağanak ve kar nedeniyle kent merkezinde su birikintileri oluştu. Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekipleri çalışma yürüterek yolları temizledi. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarında korunmaya çalıştı. Van-Hakkari kara yolundaki Kurubaş Geçidi'nde de kar etkili oldu ve sürücüler kontrollü olarak ilerledi. Polis ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

  • Antalya'da elektrikli scooter yayaya çarptı
    12:23 Antalya'da elektrikli scooter yayaya çarptı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir elektrikli scooter, park halindeki araçların arasından yola çıkan yayaya çarptı. Yaralanan yayaya sağlık ekipleri müdahale etti ve hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Seyhan Belediyesi İftar Programları İlçe Halkını Buluşturuyor
    12:21 Seyhan Belediyesi İftar Programları İlçe Halkını Buluşturuyor

    Seyhan Belediyesi'nin düzenlediği iftar programları, ilçe halkını aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. İlahiler, sema gösterileri ve çocuk etkinlikleriyle desteklenen iftar programlarına halk büyük ilgi gösterdi. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

  • Muş'ta Vefa Ekipleri Bayram Öncesi Yardıma Koşuyor
    12:14 Muş'ta Vefa Ekipleri Bayram Öncesi Yardıma Koşuyor

    Muş'un Bulanık ilçesinde kaymakamlık bünyesindeki 'Vefa' ekipleri, bayram öncesi en ücra köylere giderek yaşlıların evini temizliyor, ilçe merkezindeki ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ulaştırıyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 'Vefa Projesi' kapsamında bayram öncesi yaşlı, engelli ve yatalak hastaların evinin temizlenmesi ve ihtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak yemek götürülmesi için aralarında kadınların da bulunduğu 15 kişilik ekip oluşturuldu.

  • Samsun'da Hastaneye Götürülen Yaşlı Kadının İçinde Bulunduğu Otomobil, Doktora Giden Hastanın Otomobiline Çarptı
    12:13 Samsun'da Hastaneye Götürülen Yaşlı Kadının İçinde Bulunduğu Otomobil, Doktora Giden Hastanın Otomobiline Çarptı

    Samsun'un İlkadım ilçesinde, ameliyat için hastaneye götürülen yaşlı kadının içinde bulunduğu otomobil, aynı hastaneye doktora giden hastanın idaresindeki otomobile çarptı. Kazada yaşlı kadın ile eşi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Erzincan'da Ramazan Ayında Aydınlatılmış Pistlerde Gece Kayağı
    12:12 Erzincan'da Ramazan Ayında Aydınlatılmış Pistlerde Gece Kayağı

    Erzincan'da kayak severler, ramazanın kayak sezonuna denk gelmesi nedeniyle iftardan sonraki zamanlarını aydınlatılmış pistlerde geçiriyor. Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde gece kayağı saatleri, ramazan için değiştirilerek 19.30-22.00 saatleri arasında kayak severlere hizmet veriliyor. Vatandaşlar, ramazanın bu yıl kayak sezonuna denk gelmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiriyor.

  • Gizemli olay sonrası davulcular vatandaşları 'pilava' diye bağırıp zillerine basarak uyandırıyor
    12:11 Gizemli olay sonrası davulcular vatandaşları 'pilava' diye bağırıp zillerine basarak uyandırıyor

    Bursa'da yüzyıllardır davul çalanların davulunun patladığı, 'tokat yediği', aklını kaybettiği ve farklı hallere büründüğü yönündeki rivayetlerden korkan davulcular, Emirsultan Türbesi'nin ve camisinin bulunduğu mahallede 'Pilava pilava' diye bağırıp zillerine basarak sahura kaldırıyor. Mahalle muhtarlığının koordine ettiği gençler, imsak vaktinden 1 saat önce 'pilava pilava' diye bağırıp zillere basarak vatandaşları sahura uyandırıyor.


Advertisement