3M'den İş Sağlığı ve Güvenliği Haftasına Destek - Son Dakika
Güncel

3M'den İş Sağlığı ve Güvenliği Haftasına Destek

İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve binlerce ürün geliştiren 3M, VII. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansına Altın sponsor oldu.

09.05.2014 09:30  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konferansla eşzamanlı olarak düzenlenen TOS+H Expo 2014'e de katılan 3M, standında iş sağlığı ve güvenliği alanında geniş bir yelpazede yer alan ürün ve çözümlerini sergiledi. 3M'in özellikle solunum, göz ve işitme koruma kategorilerinde yer alan ürünlerine ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M, VII. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı'na Altın sponsor olarak destek verdi. 5 Mayıs'ta gerçekleştirilen Konferans'ta açılış oturumlarının ardından 3M'e desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. Plaketi, 3M Türkiye Emniyet, Güvenlik ve Koruma Ürünleri Ülke Direktörü Bahar Öztan Pakkan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'den aldı. 3M ayrıca, iş sağlığı ve güvenliği alanında geniş bir yelpazede yer alan ürün ve çözümlerini sergiledi.

Türk İş Güvenliği ve Sağlığı İhtisas Fuarı TOS+H Expo 2014, Türkiye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından düzenlenen VII. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı ile eşzamanlı olarak ilk kez bu yıl, 5-7 Mayıs tarihleri arasında, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Fuar ve konferans, Türkiye'de iş sağlığı ve güvenliği konularında geniş kapsamlı bir pazar ve iletişim platformu oluşturdu.

3M TOS+H Expo 2014'de solunum koruma kategorisinde yeni 6500 serisi ile yerini aldı

Fuarda 3M'in özellikle solunum, göz ve işitme koruma kategorilerinde yer alan ürünler ön plana çıkıyor. 3M 6500 serisine yeni eklenen yarım yüz maskeleri solunum korumasında konfor, dayanıklılık ve güvenilirliği bir arada sunuyor. Diğer maskelerde olmayan hızlı açılabilme özelliğine sayesinde bu ürünler, boya, demir-çelik gibi kirli alanlara diğerine girip çıkmayı gerektiren sektörlerde çalışanlara kolaylık sağlıyor. Kullanıcılar, işlerine ara verdikleri zaman maskeleri boyunlarına indirebiliyorlar, bu sayede tamamen çıkarmak zorunda kalmıyor.

3M Ear Classic kulak koruyucuları ile kulaklar güvende

3M'in 1972 yılında piyasaya sunduğu Ear Classic köpük kulak tıkaçları, o günden bu yana en konforlu ve etkili işitme koruyucuları olarak değerlendiriliyor. 3M Ear Classic ürünleri, poliüretandan üretilen standart kulak tıkaçlarından farklı olarak PVC malzemeden yapılıyor. Bu sayede Ear Classic kulakların içinde çok yavaş genişleyerek kulağın şeklini alıyor; terleme gibi durumlarda kulaktan çıkması söz konusu olmuyor ve kulağı koruma özelliğini koruyor.

Yeni 3M™ SecureFit™ İş Güvenliği Gözlükleri Maksimum Koruma Sunuyor

Yeni 3M™ SecureFit™ İş Güvenliği Gözlükleri ise 3M Basınç Dağıtma Teknolojisi (Pressure Diffusion Temple Technology) ile giyen kişinin yüz profiline göre kendiliğinden ayarlanarak güvenlikten taviz vermeden rahat bir şekilde uyum sağlıyor. Akıllı Gözlük SecureFit™, baskı yapmayan teknolojisi ve yalnızca 18 gr'lık ağırlığı sayesinde maksimum konfor sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3M'den İş Sağlığı ve Güvenliği Haftasına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement