3M, Intertraffic Amsterdam Fuarı'na Katıldı - Son Dakika
Güncel

3M, Intertraffic Amsterdam Fuarı'na Katıldı

3M, Intertraffic Amsterdam Fuarı\'na Katıldı

Trafik ve ulaşım sektörlerini bir araya getiren Intertraffic Amsterdam 2014 Fuarı'na katılan 3M, iki farklı holde toplam 305 metrekarelik alanda ziyaretçilerle buluştu.

02.04.2014 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M, trafik güvenliği ve akıllı ulaşım sistemleri teknolojilerini 24-28 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Intertraffic Amsterdam 2014'te sundu. 1972'den bu yana iki yılda bir düzenlenerek dünyanın dört bir yanından profesyonelleri bir araya getiren, trafik ve ulaşım sektörlerinin dünyadaki bir numaralı fuarı olan Intertraffic Amsterdam'a bu yıl sekiz yüz firma katıldı ve fuarın toplam ziyaretçi sayısı 26 bin kişiye ulaştı.

3M inovatif çözümleriyle fuarın gözdesiydi

Sektörün önde gelen oyuncularının altyapı, trafik yönetimi ve güvenlik alanındaki en son ürün ve teknolojilerini paylaştığı Intertraffic Amsterdam 2014'te ziyaretçiler, trafikte çözüm ortağı olarak 3M'i seçmenin sunacağı ayrıcalıkları detaylı olarak inceleme olanağı buldu. 75 yılı aşkın süredir trafik alanında en son teknolojik gelişmeleri sunan 3M, fuarda 1. ve 11. hollerde yer alan toplam 305 metrekarelik 2 adet standında güvenlik, mobilite ve operasyonel verimlilik çözümlerini sundu. 3M'in Intertraffic'te sergilediği geniş bir yelpazedeki ürün ve çözümler arasında reflektif trafik işaretleri, yüksek performanslı yol bantları, reflektif araç işaretleri, çalışma alanı güvenlik çözümleri, motorlu taşıt materyalleri, sistem ve hizmetleri, köprü geçiş çözümleri, yasaların uygulanmasına yönelik çözümler ve park çözümleri yer aldı.

Doğru ürün hayat kurtarır

3M Türkiye Güvenlik ve Grafik Ürünleri Ülke Direktörü Bahar Öztan Pakkan "3M trafik ürün ve çözümleri hayat kurtarıyor. 75 yıldır trafik güvenliği ve akıllı ulaşım sistemleri teknolojilerinin global lideri olan 3M, Intertraffic'te sunduğu inovatif ürün, sistem ve hizmetleri ile çözüm ortağı olarak 3M'i seçenlere ne kadar doğru bir karar verdiklerini bir kez daha kanıtlamış oldu." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3M, Intertraffic Amsterdam Fuarı'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement