4.7 İnç'lik İphone Üretim Kalıplarından Yeni Sızıntı! - Son Dakika
Teknoloji

4.7 İnç'lik İphone Üretim Kalıplarından Yeni Sızıntı!

4.7 İnç\'lik İphone Üretim Kalıplarından Yeni Sızıntı!

Yeni iPhone'la ilgili sızıntılar bitmek bilmiyor.

15.04.2014 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Çinli mikroblog sitesi Sina Weibo'da iPhone 6'ya ait şematiklerin ve üretim kalıplarının olduğu fotoğraflar yayınlanmıştı. Foxconn'un tesislerinden sızdığı iddia edilen görseller bir hayli konuşuldu. Ancak sızıntılar bu kadarla sınırlı değilmiş. Apple ve iOS cihazlarla ilgili sağlam geçmişi olan Nowhereelse.fr sitesi yeni fotoğraflar paylaştı.



Yeni fotoğraflar üretim kalıplarının ayrıntılarını gösteriyor. Karşılaştırma için kalıbın yanında iPhone 4S yer alıyor. iPhone 6'ya ait olduğu ileri sürülen kalıplarda, kenarların 4S göre daha uzun ve geniş olması dikkat çekiyor. Kalıpların yeni iPhone'un arka tarafını üretmek üzere kullanılacağı düşünülüyor.



Kalıbın kaba ölçümleri 4.7 inç'lik cihazı işaret ediyor. Bu kaba hesaplama 4S'in boyutlarına göre yapılmış. Daha önceki iddialar 4.7 ve 5.7 inç'lik iki farklı modelin olacağı yönündeydi. KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo da yayınladığı raporunda 4.7 inç'lik iPhone'un geleceğini ileri sürmüştü. Uzmanlar kullanıcıların başta daha büyük değere sahip bataryayla birlikte büyük ekran istediğini belirtiyor. Birkaç ekonomiste göreyse Apple sadece geri dönüşümlerden değil, pazarın değişen ve büyük ekrana kayan yapısından dolayı iPhone'un ekranını büyütmek zorunda.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji 4.7 İnç'lik İphone Üretim Kalıplarından Yeni Sızıntı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement