4 Ayda 6 Kişi Can Verdi - Son Dakika
Güncel

4 Ayda 6 Kişi Can Verdi

4 Ayda 6 Kişi Can Verdi

Şanlıurfa'da Nisan ayında yapılan düzenleme ile çift taraflı olarak tekrardan ulaşıma açılan yolda 6 kişi yaşamını yitirdi,

07.08.2015 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da halk tarafından ölüm yolu olarak adlandırılan Atatürk Bulvarı'nda dün bir kaza daha yaşandı.

Öğlen saatlerinde yolun karşısına geçmek isteyen 60 yaşındaki İbrahim Demirbaş isimli vatandaşa güzergâhtaki bir otobüs çarptı.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerini arayarak olay yerine ambulans çağırdı.

Ambulansın olay yerine geç geldiğini iddia eden vatandaşlar sağlık görevlilerine sitem ederek yolu kısa süreliğine trafiğe kapattı.

Yaşananlar gün içerisinde kentte tartışma konusu olurken, akşam saatlerinde ise bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürlüğü, söz konusu 'ambulansın geç geldiği' yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Müdürlük açıklamasında şu ifadelerine yer verdi: "06.08.2015 Tarihinde saat 12:05'te Komuta Kontrol Merkezimizi arayan şahsın, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait yolcu otobüsünün Atatürk Bulvarında cinsiyeti erkek olan 60 yaşlarında bir yayaya çarptığı ile ilgili ihbarı üzerine saat 12:06'da 13 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ekibimiz olay yerine yönlendirilmiştir. Ekibimiz 12:10'da olay yerine ulaşmış ve gerekli müdahaleleri yaptıktan sonra saat 12:12'de yaralı şahsı alarak olay yerinden ayrılmış ve saat 12:14'te hasta olay yerine en yakın hastane olan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine ulaştırılmıştır. Ekip personellerinden alınan ifadeye göre olay yerinde bulunan vatandaşlarımızın ekibimize karşı herhangi bir sözlü veya fiziki müdahalesinin bulunmadığı anlaşılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

DENEK: YOLUN ESKİ HALİNE GETİRİLMESİNİ TALEP ETTİK

Atatürk Bulvarında olayın yaşanmasının ardından Bahçelievler'de işyeri bulunan bazı esnaf ve vatandaşlar yolda yaşanan kazalara tepki göstererek yolu kapatmaya çalıştı. Güvenlik güçlerinin araya girmesiyle sakinleşen esnaf daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileriyle görüştü. Esnafla Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileriyle yapılan görüşmenin ardından bir açıklama yapan esnaf Sedat Denek, yolun eski haline getirilmesini talep ettiklerini ifade etti. Denek, "Yolda işaret falan konulacağını söylediler. Biz de yolun eski haline dönmesini talep ettik. Biz onlara kazaların devam edeceğini söyledik. Biz esnaf olarak halkı tutmaya çalışıyoruz. Altı esnaf olarak gittik görüştük. Kendileri bir şey yapamayacağını ve bunun belediye başkanının yapabileceğini söylediler" diye konuştu.

DEMİRBAŞ BUGÜN DEFNEDİLECEK

Öte yandan BELSAN A.Ş.'ye ait otobüsün çarptığı 60 yaşındaki İbrahim Demirbaş kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada hayatını kaybeden Demirbaş'ın AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. Ismail Demirbaş'ın amcası olduğu kaydedildi. Ölümlü kazada hayatını kaybeden Demirbaş bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Harrankapı Aile Mezarlığına defnedilecek.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 4 Ayda 6 Kişi Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • dürüst: Fakkıbabayı tekrar göreve çağırıyoruz. Bu şehir onunla güzel ve temizdir.Sırf ak partiden aday oldu diye oyumuzu Celalettin beye verdik.Urfa urfa olalı böyle zulüm görmedi 0 0 Yanıtla

Advertisement