4. Ekolojik Yaşam Kampı - Son Dakika
Yerel

4. Ekolojik Yaşam Kampı

4. Ekolojik Yaşam Kampı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Ekolojik Yaşam Topluluğu tarafından her yıl Mayıs ayında düzenlenen “Ekolojik Yaşam Kampı”, bu yıl Bafra’nın Sürmeli Mahallesi’nde yapıldı.

04.05.2015 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Ekolojik Yaşam Topluluğu tarafından her yıl Mayıs ayında düzenlenen "Ekolojik Yaşam Kampı", bu yıl Bafra'nın Sürmeli Mahallesi'nde yapıldı.

OMÜ Ekolojik Yaşam Topluluğu'nun düzenlediği kampını Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu ve Atakum Bisiklet Topluluğu üyeleri de destekledi. Düzenlenen kamp ve 3. Ekolojik Yaşam ve Tohum Takası Şenliği'ne toplam 42 bisikletçi ve 21 öğrenci katıldı. Samsun'un Atakum ilçesinden bisikletleri ile yola çıkan bisikletliler gidiş-dönüş 86,7 km'lik parkuru dönüş yolunda yer yer rüzgar ve yağmur altında tamamladı.

Ekolojik Yaşam Kampı katılımcıları etkinlik boyunca köy halkına kucak açtı. Kampın ilk gecesi alanı yüze yakın vatandaş ziyaret etti, el ele kol kola şarkılar söyleyip oyunlar oynandı. Alana gelen vatandaşlar profesyonel bisikletleri kullanma şansı yakaladı.

OMÜ Ekolojik Yaşam Topluluğu kurucusu Prof. Dr. Ali Kemal Ayan, "Bu kamp ile amacımız Bafra'nın yanı başında bulunan bu doğa harikası köyün fark edilmesini sağlamak ve her yıl düzenlenen Ekolojik Yaşam ve Tohum Takası Şenliği'ne renklilik kazandırmak olmuştur. Bizi bu kamp süresince yalnız bırakmayarak destekleyen Sürmeli Köyü Derneği, Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu ve Atakum Bisiklet Topluluğu üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 4. Ekolojik Yaşam Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement