4 İlçede Yapılan Terör Operasyonu Polis Kamerasında - Son Dakika
Güncel

4 İlçede Yapılan Terör Operasyonu Polis Kamerasında

4 İlçede Yapılan Terör Operasyonu Polis Kamerasında

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri 4 ilçede terör örgütü PKKKCK'ya yönelik operasyon düzenledi.

28.08.2015 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri 4 ilçede terör örgütü PKKKCK'ya yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda, 1 tabanca, 1 tüfek, 2 adet fitili takılmamış el yapımı patlayıcı, 46 molotof kokteyli ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Haber Çağatay KENARLI İstanbul DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü PKKKCK'ya yönelik 4 ilçede operasyon düzenledi. Operasyona Özel Harekat ekipleri, Çevik Kuvvet ve Havacılık Şube ekipleri de destek verdi. Baskın yapılacak adreslerde Akrep diye tabir edilen zırhlı araçlarla önlem alındı. Bağcılar, Başakşehir, Esenyurt ve Sancaktepe'de 7 adrese baskın yapan TEM Özel Tim ekipleri 5 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Evlerde yapılan aramalarda, 1 tabanca, 1 tüfek, 2 adet fitili takılmamış el yapımı patlayıcı, 46 molotof kokteyli, 2 adet 16'lı havai fişek bataryası, 2 şarjör, YDG-H yazılı flama, çok sayıda mermi ve fişek, patlayıcı yapımında kullanılan torpil ve fitiller ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne getirildi. Şüphelilerin Emniyet'teki işlemleri devam ediyor.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. TEM ekiplerinin baskın yapacakları adreslerin girişinde Özel Harekat ve TEM Özel Tim eşliğinde binaya girmeleriyle operasyonun başladığı görüldü. Bir dairede polis ekiplerinin arama yapmaları da görüntülere yansıdı. Ekiplerin yaptığı aramalarda, bir av tüfeği, fişekler ve YDG-H yazılı flamayı bulmaları görüntülere yansıdı.

Arama yapılan bir başka adreste ise bahçede patlayıcı yapımında kullanılan torpil, fitiller ve çakmak gazlarının bulunması saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 4 İlçede Yapılan Terör Operasyonu Polis Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement