4 İlde Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

4 İlde Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri 4 ilde düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 137 kişiyi gözaltına alınırken satışa hazır halde uyuşturucu madde ele geçirildi.

02.07.2015 10:53  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 ilde düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 137 kişi gözaltına alınırken satışa hazır halde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında sokaklarda torbacılık yaptığı öne sürülen bir grup takibe alındı. Yaklaşık ay süren teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için harekete geçen ekipler Kocaeli başta olmak üzere İstanbul, Bolu ve Mersin illeri ile Çayırova, Gebze, Darıca ve Körfez ilçelerinde belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.Düzenlenen operasyonlarda toplam 137 kişiye polis ekipleri tarafından işlem yapılırken adreslerde yapılan aramalarda ise satışa hazır vaziyette çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Yapılan bu operasyonlarla birlikte Haziran ayı içerisinde İzmit, Kartepe, Derince ve Körfez ilçelerinde sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, toplam 137 şahsa işlem yapılmış olup 12 şahıs adli kontrol kaydı ile serbest bırakılırken 36 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 4 İlde Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement