Eşinin intihar ettiğini söyleyen kocanın yalanı ortaya çıktı: Karısını darbedip balkona fırlatmış - Son Dakika
3. Sayfa

Eşinin intihar ettiğini söyleyen kocanın yalanı ortaya çıktı: Karısını darbedip balkona fırlatmış

Eşinin intihar ettiğini söyleyen kocanın yalanı ortaya çıktı: Karısını darbedip balkona fırlatmış

Malatya'da bir apartmanın 4'üncü katından düşen kadının kocası, polise eşinin intihar etmek istediğini söyledi. Yoğun bakımdan çıkan genç kadın ise kocasının çıkan tartışma sonucunda kendisini darbederek balkona fırlattığını belirtti.Talihsiz kadının sol bacağına ve yüzünün sol tarafına protez takılırken, saldırgan eş serbest bırakıldı.

27.11.2020 14:11  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 20 Eylül günü yaşanan olayda 24 yaşındaki Firuze Ercan, apartmanın 4'üncü katından düşerek ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan genç kadın yoğun bakıma alındı. Bu sırada kadının kocası G.E. (33) ise polise verdiği ifadesinde eşinin intihar ettiğini öne sürdü.

BALKONA SAVURMUŞ

Bu sırada yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren genç kadın kendine gelince gerçek ortaya çıktı. Hastanede polise ifade veren Firuze Ercan, evlerinin tadilatta olması nedeniyle bir süredir bir arkadaşlarının evinde kaldıklarını ve bu nedenle annesine gitmek istediğini söylemesi üzerine 2 yıllık eşi ile tartıştıklarını ve eşinin kendisini darbedip kolundan tutup balkona savurduğunu ifade etti.

SERBEST BIRAKILDI

Bu sırada yere düşerek yaralandığını söyleyen genç kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan koca G.E. hakkında çıkarıldığı Malatya 5. Asliye Ceza Mahkemesinde 'Basit yaralama' suçundan dava açıldı ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SOL BACAĞINA PROTEZ TAKILDI

Olaya ilişkin hiçbir kamera kaydı ve tanığın olmaması nedeniyle ölmesi durumunda olayın intihar olarak kapatılacağını söyleyen genç kadının sol bacağı ile yüzümün sol kısmına protez takıldı. Bacağında da 3 santimetrelik kısalma olan kadın, kocasından şikayetçi olduğunu ve boşanma davası açtığını söyledi.

Mahkeme tarafından koruma kararı verilen kadının hastanedeki tedavisi sürerken, mağdur kadının avukatı ise olayın basit yaralama olmadığını söyleyerek cinayete teşebbüs olması nedeniyle davanın ağır ceza mahkemesinde açılmasını talep etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Eşinin intihar ettiğini söyleyen kocanın yalanı ortaya çıktı: Karısını darbedip balkona fırlatmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ayhan PEHLİVAN: Bunda büyütecek ne var anlamadım,elbette srbest kalacak adam,kadın ölmedi hoş,önce ölsün hukuk mücadelesini sonra yapar,acelesi ne,sonra ceza davası aşamasında bunun daha iyi hal indirimi felan olacak,hatta kadını dövdüğü sırada adama çok fazla efor sarfettirdiği için kadınnın da müebbet ceza alması lazım ki,adalet emmim gelmiş olsun. 39 2 Yanıtla
  • 1A: İNŞALLAH AYNISI O KARARI VERİN HAKİMİNDE BAŞINA GELİR 40 0 Yanıtla
    ...: acaba şimdiki hakimler imamhatipten mi mezun oluyor merak ediyorum. 0 0
  • michel: basit yaralama mı :O kadının ömrünü hayatını mahvetmiş bea 40 0 Yanıtla
  • ..: yazık 5 0 Yanıtla
  • asd: insanın kamera nerede diyesi var bizim mahkelerin verdiği kararlara :) kadını 4.kattan aşağı atmış..basit yaralama demişler :D 0 0 Yanıtla
  • FİLOZOF: BU ÜLKEDE ADALETTE HUKUKDA ÖLMÜŞ BÖYLE DEVLET OLURSA DAHA ÇOK KADIN ÖLÜR 0 0 Yanıtla

Advertisement