4. Keban Su ve Alabalık Festivali Başladı - Son Dakika
Yerel

4. Keban Su ve Alabalık Festivali Başladı

4. Keban Su ve Alabalık Festivali Başladı

Dördüncüsü düzenlenen Keban Su ve Alabalık Festivali başladı.

07.09.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dördüncüsü düzenlenen Keban Su ve Alabalık Festivali başladı.

Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, ilçe stadında düzenlenen etkinliğin açılışında, festivalin Keban'ın tanıtımı için fırsat olduğunu dile getirdi.

İnsanların festivaller aracılığıyla yıllar sonra ilçeye gelerek bir birini görme fırsatı elde ettiğini söyleyen Baskın, "Festivaller yapılan organizasyonlarla ilçenin ekonomisine katkı sağladığı gibi tanıtımına da fayda sağlamaktadır" dedi.

Belediye Başkanı Fethiye Atlı ise Keban'ın üç tarafının sularla çevrili, temiz ve sakin bir Anadolu ilçesi olduğunu, düzenlenen festival sayesinde de Türkiye'ye ve dünyaya tanıtacaklarını ifade etti.

Elazığ Çayda Çıra Derneği tarafından sunulan halk oyunları gösterisiyle başlaya festivalde, Uzak Doğu sporları gösterisi, ödüllü yöresel yemek yarışması yapıldı, Aslı Gökçe ve Volkan Köksal konser verdi.

Festivale, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Yeşil, Keban Emniyet Müdürü Mehmet Şahin, İller Bankası Elazığ Bölge Müdürü Ali Tekataş, EÜAŞ Keban Hes İşletme Müdürü Tahsin Yazıcı, Sivrice Belediye Başkan Vekili Necat Saydam, Ağın Belediye Başkan Vekili Mustafa Dirican, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 4. Keban Su ve Alabalık Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement