4 Kişilik Hırsızlık Çetesi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

4 Kişilik Hırsızlık Çetesi Yakalandı

4 Kişilik Hırsızlık Çetesi Yakalandı

İstanbul'da açık bırakılan pencerelerden girdikleri ev ve işyerlerinde buldukları kasaları açarak binlerce liralık hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişi polis tarafından yakalandı.

22.09.2015 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da açık bırakılan pencerelerden girdikleri ev ve işyerlerinde buldukları kasaları açarak binlerce liralık hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin Bakırköy'de girdikleri bir evde gerçekleştirdikleri hırsızlık güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. 4 şüphelinin daha önceden hırsızlık suçundan toplam 41 kez yakalandığı ortaya çıktı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Bakırköy'de meydana gelen bir hırsızlık üzerine harekete geçti. İşadamı O.K.'nin evine gidererek hırsızlık yapan ve beyaz renkli lüks bir otomobille kaçtıkları öğrenilen şüpheliler polisle girdikleri kovalamacanın ardından gözaltına alındı. Otomobilin içinde çaldıklarıyla birlikte yakalanan Halis K.(33), Özgür K.(36) ve Nebi A.(36) Hırsızlık Büro Amirliğine getirildi. Şüphelilere yardım ettiği ortaya çıkan Murat K.'ninde (38) yakalanmasıyla gözaltı sayısı 4'e çıktı.

AZILI HIRSIZ ÇIKTILAR

4 şüphelinin daha önceden hırsızlık suçundan 41 kez polis tarafından yakalandığı ve bazı dosyalardan arandığı ortaya çıktı. Özellikle Bakırköy bölgesinde hırsızlık yapan şüphelilerin, dikkat çekmemek için çaldıkları ya da kiraladıkları lüks otomobillerle hırsızlık yapacakları sokaklara geldikleri belirtildi. Burada açık bırakılan birinci kat pencerlerinden ev ve işyerlerine girdikleri öğrenildi. Evde bulunan kasaları açan, açamadıkları kasaları ise geldikleri otomobille çalan şüphelilerin içinden çıkan ziynet eşyalarını paraya çevirdikleri öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan 4 şüpheli çıkarıldıkları Bakırköy Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 4 Kişilik Hırsızlık Çetesi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement