4 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika
Yerel

4 Mart Tıp Bayramı

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

14.03.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

İnci, mesajında, sağlıklı bir hayatın insanların vazgeçemeyeceği en temel hakkı olduğuna vurgu yaparak, şu ifadeleri kullandı:

"İnsanın en önemli ihtiyaçlarından birisi, sağlığını koruması ve sağlığını kaybettiği zaman onu tekrar kazanmasıdır. Bu iki faaliyetin yapılabilmesi için sağlık çalışanlarının rolü hayatidir. Özellikle sağlığını kaybeden insanların bunu geri kazanma süreci olan tedavi aşamasında, ona güler yüzlü, çabuk, hoşgörülü hizmet edebilmek, gönlü insan sevgisiyle dolu olanların karıdır. Sağlık çalışanlarımız bu zor ve kutsal işi yapan ve başaran kişilerdir. Bunu başarırken çok büyük zorluklar yaşamakta olduklarını biliyorum ancak bir insanı hayata bağlamak, sağlığına kavuşturmak, onu tekrar hayata katmak hiç bir şeyle değişilmez."

İnsanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen sağlıkçıların, bu kutsal saygın ve onurlu mesleği büyük fedakarlıkla yerine getirdiğine değinen İnci, mesajına, "En güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı içtenlikle kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım" sözleriyle son verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 4 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement