4 Metre Tavan ve Açılabilir Pencereler Doğanın Ferahlığını Evlere Getiriyor - Son Dakika
Güncel

4 Metre Tavan ve Açılabilir Pencereler Doğanın Ferahlığını Evlere Getiriyor

4 Metre Tavan ve Açılabilir Pencereler Doğanın Ferahlığını Evlere Getiriyor

Belgrad Ormanı’nın yanı başındaki Nurol Life, yere kadar uzanan açılabilir pencereleriyle hem doğayla iç içe olmanın farkını hem de doğanın kokusunu bir araya getiriyor.

20.03.2015 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belgrad Ormanı'nın yanı başındaki Nurol Life, yere kadar uzanan açılabilir pencereleriyle hem doğayla iç içe olmanın farkını hem de doğanın kokusunu bir araya getiriyor.

Nurol Life, 1997'de "Hayata Yatırım" sloganıyla yola çıkan ve arazi geliştirme, proje tasarımı, pazarlama ve satış alanlarında hizmet veren Nurol GYO tarafından Maslak Seyrantepe'de yükseliyor. Ödüllü mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan Nurol Life'ın, 4 metre tavan yüksekliğine sahip, pencereleri açılan, taş duvarlarıyla nefes alan orman manzaralı daireleri ev sahiplerine hem lüks hem de ferah bir yaşam sunma imkanı veriyor. İç mimarisi Autoban tarafından üstlenilen Nurol Life projesinde yer alan stüdyodan 4+1'e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofislerde yerden ısıtma sistemi, gece yatıya kalacak misafirlerin konaklayabileceği özel Guest House, Sinema Odası, Premium Yemek Hizmeti, Yoga-Dans-Pilates Stüdyosu, Spa&Sauna-Buhar Odaları, fonksiyonel Toplantı ve Çalışma Odaları da bulunuyor.

Nurol GYO'nun Çağlayan'da yükselen 35 katlı Nurol Tower projesi ise şehrin ortasında, "EvOfisEv" konseptiyle yoğun iş temposunda çalışanların, ister ev ister ofis isterlerse de ev-ofis olarak kullanabileceği bir proje olarak öne çıkıyor. Seyrantepe'de hayata geçirilen Nurol Life projesi ise, Türk Telekom Arena Stadı'nın hemen yanı başında, 9.525 metrekarelik arazi üzerinde 502 konut ve 50 ofisle hayat bulan lüks bir residans yaşamı sunuyor. Güneşli'de eski Hürriyet binasının olduğu 55.000 metrekarelik arazi üzerinde yer alan Nurol Park ise metropol yaşamının gerektirdiği tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 4 Metre Tavan ve Açılabilir Pencereler Doğanın Ferahlığını Evlere Getiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement