4 Mevsim Karesi" Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

4 Mevsim Karesi" Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

4 Mevsim Karesi" Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Karesi Belediyesi’nin düzenlediği 4 Mevsim Karesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

17.11.2016 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karesi Belediyesi'nin düzenlediği 4 Mevsim Karesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Arzu İbranoğlu 'Yel Değirmeni' başlıklı fotoğrafıyla birinci oldu.

Karesi'nin doğal, tarihi, turistik, sosyal ve kültürel öğelerini belgeleyerek; kentin tanınmasını sağlamak, kente ait bir görsel bellek oluşturmak ve Karesili olma bilincinin vurgulanmasını hedefleyen 4 Mevsim Karesi yarışmasının ikincisi 'Keçe' adlı fotoğrafıyla Bülent Suberk, üçüncüsü ise 'Gar' adlı fotoğrafıyla Zafer Çankırı oldu. Yalnızca 11 Ocak - 1 Kasım tarihleri arasında çekilen fotoğrafların kabul edildiği yarışmaya; 195 kişi 641 fotoğraf ile katıldı. 48 fotoğrafın sergileneceği ödül töreni ise 23 Aralık'ta yapılacak.

Mansiyon ödüllerini 'Kütüphane' başlıklı fotoğrafıyla Özge Ocakçı, 'Milli Kuvvetler' başlıklı fotoğrafıyla Zafer Çankırı, 'Sonbahar' başlıklı fotoğrafıyla Seyit Konyalı alırken BASAF Özel Ödülü'nü 'Swimmer' adlı fotoğrafıyla Barış Barlas, Karesi Belediyesi Özel Ödülü'nü 'Işıklar' adlı fotoğrafıyla Gürsel Egemen Ergin, TFSF Özel Ödülü'nü ise 'Usta' adlı fotoğrafıyla Yusuf Dündar aldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 4 Mevsim Karesi' Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement