4 Nisan'da Kanlı Ay Tutulması Geliyor! - Son Dakika
Güncel

4 Nisan'da Kanlı Ay Tutulması Geliyor!

Ürkütücü ismiyle dikkat çeken tutulma endişe yaratıyor. Tutulma sebebiyle deprem beklentisi konuşulurken, diğer yandan astrologlar farklı gelişmeler bekliyor.

01.04.2015 16:06  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşecek 'kanlı ay tutulması' merak uyandıran gökyüzü olaylarından biri. 21. yüzyılın bu en kısa Ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşecek. Ürkütücü ismiyle dikkat çeken tutulma en az Güneş tutulması kadar endişe yaratıyor. Tutulma sebebiyle deprem beklentisi konuşulurken, diğer yandan astrologlar farklı gelişmeler bekliyor.

KANLI AY TUTULMASI GERÇEKLEŞECEK

Ay'ın Dünya'nın gölgesine girmesinden dolayı kırmızı tonlarını yansıtan 'kanlı Ay tutulması' 5 dakikadan daha az sürecek. Türkiye'de Ay'ın sadece kırmızılaşmış bir Dolunay olarak görüleceği kanlı Ay tutulmasını Doğu Asya, Yeni Zelanda, Pasifik, Batı ve Kuzey Amerika ülkeleri ile Avustralya izleyebilecek.

BLOOD MOON TETRAD'I

Ay'ın tutulması esnasından aldığı kırmızımsı tonlar, 'Kanlı Ay' yani 'Blood Moon' adını almasına neden olmuş. İnsanlar arasında korku ve heyecan uyandıran bu tutulmalar 2014-2015 yılları arasında 4 kez gerçekleşecek. 4 Nisan'da oluşacak dolunay ile serinin üçüncü tutulması gerçekleşmiş olacak. Dördüncü ve son kanlı Ay tutulması ise 28 Eylül'de gerçekleşecek ve böylece 2014-2015 yıllarındaki Tetrad (Dörtlü) serisi tamamlanmış olacak.

DEPREM OLACAK MI?

Astrologlar dolunay vakitlerinde manyetik alanların her zamankinden daha fazla etkileneceğini dile getirirken, deprem gibi doğal afetlerin de tetiklenebileceğini belirtiyorlar. Tutulmaların 6 ay gibi geniş bir zaman diliminde etkisini göstereceğinin altını çizen astrologlar, dörtlü Ay tutulmalarının toplumsal açıdan çalkantılı günlere işaret ettiğini söylüyor.

4 Nisan\'da Kanlı Ay Tutulması Geliyor!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 4 Nisan'da Kanlı Ay Tutulması Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • APO BENIM BAŞ TACIM: Bozkurtlar Kürtler Sizin Her Zaman Korkulu rüyanız 5 34 Yanıtla
  • cCc: Bozkurtumun asaletine bakarmısınız??? 17 17 Yanıtla
  • ZAZA (dımli): Bu ırkçılar ne acaip ya? Hayvana benzemekten zevk alıyırlar hyvnlr 8 23 Yanıtla
  • baghdadi: Mhp türkçu biz islamçiyiz oylar akp 6 23 Yanıtla
  • asena01: It degil o Türklügün simgesi Kurt. Cahil 15 12 Yanıtla
  • sonsöz: Bozkurttan çok kara köpeğe benziyor. İtin asaleti ortada... 8 16 Yanıtla
  • Ergenekon Destanı: BOZKURT YÜREKLERE SELAM OLSUN 19 5 Yanıtla
  • Şamil: Karanlıkta çıkacak hain kanına susamış bozkurtlar 12 10 Yanıtla
  • Erciyes: 4 nisan BASBUGUMUZ dua gunudur 12 8 Yanıtla
  • Mehmet ta: Law he he yılarca bir Türk dünyaya bedel deiniz bir dolar iki buçuk tl utanın kürt halkınıda pis ağzınıza almayın 8 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    22:08 Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Kaza, Beyşehir-Konya kara yolunun Göçü Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Beyşehir yönüne giden Yaşar Konur'un (79) kullandığı 35 AL 6362 plakalı otomobil, yol kenarındaki durağa çarptıktan sonra kanala düştü. Kazada yaralanan sürücü, kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  • Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı
    21:59 Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı

    Beyoğlu Belediyesi, Karaköy sahilinde kıyının kamu kullanımına kapatılmasına neden olan prefabrik kulübeyi ve sahili sınırlandıran çitleri kaldırdı. Belediye, kent estetiği ve sahil şeridi bütünlüğü göz önünde bulundurarak, çalışmaya müdahale etti ve sahil şeridini vatandaşın kullanımına yeniden açtı.

  • Türkiye, 2024 yılında RACVIAC Dönem Başkanlığını üstlendi
    21:56 Türkiye, 2024 yılında RACVIAC Dönem Başkanlığını üstlendi

    Türkiye, 2024 yılında RACVIAC - Güvenlik İşbirliği Merkezi Çok Uluslu Danışma Grubu (MAG) Dönem Başkanlığını üstlendi. Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul'da yapılacak olan 51. MAG toplantısı, bölgesel Güven ve Güvenlik Artırıcı Önlemlerin (GGAÖ) uygulanmasında eğitim desteği sağlamayı ve bölgesel diyalogu güçlendirmeyi hedefliyor.

  • Bornova'da Bayramlaşma Töreni Düzenlendi
    21:54 Bornova'da Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

    Bornova Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde Kaymakam Muzaffer Şahiner ve Belediye Başkanı Ömer Eşki birlik ve beraberlik mesajları verdi.

  • İskenderun'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltına alındı
    21:48 İskenderun'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sonucunda 10 kilo 764 gram esrar, 39 gram sentetik uyuşturucu, 2 bin 870 uyuşturucu hap, 100 fişek, bir tüfek ve 250 bin lira ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement