4 Otomobilin Ardından Duvara Çarparak Durdu: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

4 Otomobilin Ardından Duvara Çarparak Durdu: 5 Yaralı

4 Otomobilin Ardından Duvara Çarparak Durdu: 5 Yaralı

Sivas'ta hareket halindeki otomobilin 3'ü park halinde 4 otomobile çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

05.04.2015 23:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta hareket halindeki otomobilin 3'ü park halinde 4 otomobile çarpması sonucu 5 kişi yaralandı. Kazalara yol açan otomobilin sürücüsü yaralı olarak götürüldüğü hastanede alkol muayenesi olmamak için direndi.

Kaza, akşam saatlerinde Çiçekli Mahallesi 5'inci sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre süratli olduğu öğrenilen Tuğrul Gözüküçük yönetimindeki 58 TN 242 plakalı otomobille önce seyir halinde bulunan Yahya Öztürk kontorlündeki 58 DV 253 plakalı otomobile, ardından park halindeki Enes Kiriş'e ait 58 NE 882 ve Zehni Kiriş'e ait 58 DV 557 plakalı otomobillere çarptı. Otomobilin kontrolünü yitiren sürücü Gözüküçük, 60 metre ilerledikten sonra Orhan Çakmak'a ait park halindeki 58 NE 996 plakalı otomobile çarptıktan sonra duvara çarparak durdu. Kazada yaralanan 58 DV 253 plakalı araç içerisindeki Meryem Öztürk (32) Sivas Devlet Hastanesi'nde, 58 TN 242 plakalı araç içerisinde bulunanlardan Nadiye Özdemir ve Fatma Fidan (52) Numune Hastanesi'nde, sürücü Tuğrul Gözüküçük ile Dürdane Gözüküçük ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı.

ALKOL MUAYENESİ OLMAMAK İÇİN DİRENDİ

Kazanın ardından polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede Tuğrul Gözüküçük'ün otomobilinde alkollü içki şişelerine rastlandı. Ayrıca sürücü Gözüküçük tedaviye alındığı hastanede alkol muayenesi olmamak için uzun süre direndi. Kazayı yara alamadan atlatan diğer araç sürücülerinden Yahya Öztürk, diğer aracın çok süratli olduğunu ve geldiğini dahi fark etmediğini söyledi. İnceleme başlatıldı. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 4 Otomobilin Ardından Duvara Çarparak Durdu: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement