4 PKK'lı Öldürüldü! - Son Dakika
Güncel

4 PKK'lı Öldürüldü!

4 PKK\'lı Öldürüldü!

Bingöl'de Güvenlik Güçleriyle Çatışmaya Giren 4 PKK'lı Öldürüldü.

18.03.2011 15:47  Güncelleme: 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kiğı ile Adaklı ilçeleri arasındakı kırsal kesimde arama tarama faaliyetinde bulunan güvenlik güçleri, bu sabah saatlerinde bir grup PKK'lı ile karşılaştı. Güvenlek güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada, 4 PKK'lının öldürüldüğü belirtildi. Çatışmada 2 köy korucusununda yaralandığı kaydedildi.

Bingöl'de güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada 4 PKK'lı öldürüldü. Olayda 2 köy korucusu ağır yaralandı. Olayın, Nevruz kutlamalarının hemen öncesinde gerçekleşmesi dikkat çekti.

Bölgede PKK'lı teröristlerin bulunduğuna yönelik duyumlar üzerine Bingöl'ün Adaklı ile Kığı ilçeleri kırsalında korucular desteğinde operasyona çıkan askeri birliklerle PKK'lılar arasında Maltepe Vadisi'nde çatışma çıktı. Askeri helikopterlerin de katıldığı operasyonda 4 PKK'lı öldürüldü. Tunceli sınırlarına doğru kaçtıkları belirtilen diğer PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı. Bölgeye çok sayıda asker ve korucu sevk edildiği belirtildi.

Doğu ve Güneydoğu'da hafta başında başlayan Nevruz kutlamaları cumartesi ve pazar günleri yoğunluk kazanacak. En büyük kutlama, pazar günü Diyarbakır'da gerçekleşecek. - BİNGÖL

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 4 PKK'lı Öldürüldü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement