4 Telefonu Kırdı, Bir Tanesini Gasp Etti - Son Dakika
Güncel

4 Telefonu Kırdı, Bir Tanesini Gasp Etti

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir şahıs, telefon tamircisinin vitrinindeki 4 tane telefonu kırarken, bir tanesini ise gasp etti.

21.05.2015 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir şahıs, telefon tamircisinin vitrinindeki 4 tane telefonu kırarken, bir tanesini ise gasp etti.

İddiaya göre, M.A., M.K.'ya cep telefonunu tamire getirdi. 400 lira karşılığında ekranını tamir ettiren M.A., bir süre sonra ekranının tekrar kırıldığını ve iyi tamir edilmediğini iddia ederek, vitrinden başka bir telefon aldı. M.A., kendi telefonunun tamir olana kadar vitrinden aldığı telefonu vermeyeceğini ifade etti. Bu sırada vitrindeki diğer telefonları almaya kalkışan M.A.'ya M.K. müdahale etti. Vitrindeki 4 telefonun yere düşüp ekranının kırılması üzerine M.A. oradan ayrıldı. M.K., İnegöl polis karakoluna giderek şikayetçi oldu. Polisin olayla alakalı tahkikatı sürüyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 4 Telefonu Kırdı, Bir Tanesini Gasp Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'deki operasyonda lav silahı ele geçirildi
    09:46 Kayseri'deki operasyonda lav silahı ele geçirildi

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda lav silahı ve el bombası dahil olmak üzere 455 adet suç unsuru ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca ruhsatsız silahlar, fişekler, tarihi eser niteliği taşıyan objeler ve iletişim cihazları da ele geçirildi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için suç organizasyonlarına karşı mücadelesini sürdürdüğünü açıkladı.

  • Yüksekova'da sürü halindeki yılanlar adeta Brezilya'nın 'Yılan Adası'nı andırıyor
    09:42 Yüksekova'da sürü halindeki yılanlar adeta Brezilya'nın 'Yılan Adası'nı andırıyor

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesine 30 kilometre uzaklıkta bulunan 'Yılan Pınarı' bölgesinde sürü halinde güneşlenen yılanlar, Brezilya'nın Yılan Adası'nı andırıyor. Yılanların sürü halinde görünmesi, görenleri hem korkutuyor hem de şaşırtıyor. Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, yılanlara zarar verilmemesi çağrısında bulunuyor.

  • Afyonkarahisar Belediyesi Sığınmacıların Kaçak İşyerlerini Kapattı
    09:42 Afyonkarahisar Belediyesi Sığınmacıların Kaçak İşyerlerini Kapattı

    Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmadığı halde faaliyet gösteren sığınmacılara ait işyerlerini denetledi ve kapatma kararı aldı.

  • Didim Belediyesi Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde 23 Nisan kutlaması
    09:34 Didim Belediyesi Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde 23 Nisan kutlaması

    Didim Belediyesi Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşku ile kutladı. Programda çocuklar dans gösterileri sergiledi.

  • Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki öğrenci güreşçi Türkiye üçüncüsü oldu
    09:31 Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki öğrenci güreşçi Türkiye üçüncüsü oldu

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Zeytinalanı Ortaokulu öğrencisi Zeynep Tuana Akça, Tekirdağ'da düzenlenen Yıldız Kızlar Güreş Türkiye Birinciliği müsabakalarında üçüncü olarak başarılı bir performans sergiledi. Akça'nın başarısı, Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da tebrik edildi.

  • Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kentsel Arama ve Kurtarma Ekibi Kurdu
    09:30 Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kentsel Arama ve Kurtarma Ekibi Kurdu

    Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye'nin afetlere karşı hassas konumunu göz önünde bulundurarak, Kentsel Arama ve Kurtarma Ekibi kurdu. Ekip, 15-20 Nisan 2024 tarihleri arasında verilen eğitimle arama kurtarma tekniklerini öğrendi ve pratik bilgileri pekiştirdi.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Yeni Doğanlara Destek Sağlıyor
    09:29 Mersin Büyükşehir Belediyesi Yeni Doğanlara Destek Sağlıyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, 'Hoş Geldin Bebek Yeni Doğan Paketi' projesiyle ailelere destek oluyor. Proje kapsamında 3 bin 500'den fazla yeni doğan paketi dağıtıldı.

  • Derince Belediye Başkanı Özel Öğrencileri Ağırladı
    09:29 Derince Belediye Başkanı Özel Öğrencileri Ağırladı

    Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Özel Dost El Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören özel öğrencileri misafir etti. Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Gökçe, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Advertisement