Son dakika Terörist haberleri, Terörist son dakika, son dakika Terörist

Son Dakika Terörist Haberleri

  • MİT, PKK/KCK'nın kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi
    12:00 MİT, PKK/KCK'nın kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde "gençlik topluluğu kadın genel sorumlusu" Rojda Bilen'i Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi. Bilen'in, MİT'in operasyonuyla Süleymaniye'de etkisiz hale getirildiği belirtildi.

  • MİT, PKK/KCK'nin sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi
    11:47 MİT, PKK/KCK'nin sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/KCK'nin sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusu Bişeng Brüsk kod adlı Rojda Bilen'i Süleymaniye'de düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi. Bilen, örgütün gençlik yapılanması içerisinde önemli bir konumda bulunuyordu ve gençleri tespit edip teşvik ediyor, ideolojik propaganda yaparak manipülasyon yapıyor ve eylem talimatları veriyordu.

  • MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Rojda Bilen'i etkisiz hale getirdi
    11:27 MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Rojda Bilen'i etkisiz hale getirdi

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'i Irak'ın Süleymaniye kentinde etkisiz hale getirdi.

  • Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı: Hiçbir şerefli tüccar İsrail'le ticaret yapmaz
    00:41 Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı: Hiçbir şerefli tüccar İsrail'le ticaret yapmaz

    Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, iktidarın İsrail ile yaptığı ticarete tepki göstererek, hiçbir şerefli tüccarın katil İsrail'le ticaret yapmayacağını ve terörist İsrail'e demir, çelik ve silah malzemesi satmayacağını belirtti. Ayrıca, hiçbir şerefli tüccarın zalim İsrail'in karnını doyurmak için gıda malzemesi ihracatı yapmayacağını ve hiçbir şerefli devlet adamının bu katliam ortaklığına izin vermeyeceğini ifade etti.

  • Murat Kurum, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına katıldı
    23:35 Murat Kurum, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına katıldı

    İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli'de düzenlenen '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' programına katıldı. Kurum, şehitlerimize olan borcumuzu geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye'yi inşa etmek olarak tanımladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise Çanakkale'nin tarihin akışını değiştiren bir savaş olduğunu vurguladı.

  • Bakan Kacır, Balıkesir'de Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı
    21:46 Bakan Kacır, Balıkesir'de Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Balıkesir'de şehit aileleri ve gazilerle birlikte iftar yaptı. İftar sonrası yaptığı konuşmada Bakan Kacır, Türkiye'nin tam bağımsızlık ve milli teknoloji hamlesi için çalıştığını vurguladı ve ay yıldızlı bayrağın gölgesinde cumhuriyeti kurduklarını belirtti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlere izin vermeyeceğiz
    21:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlere izin vermeyeceğiz

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da askerlerle bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmada, silahlı insansız hava araçları ve kendi ürettiği mühimmatlarla teröristleri bulup başlarını koparttıklarını ve kiralık katil sürülerinin yeniden palazlanmasına izin vermeyeceklerini belirtti. Ayrıca, Irak hududunun güvenliğini kontrol altına alacaklarını ve Suriye'deki işi tamamlayacaklarını söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftarda askerlerle bir araya geldi Açıklaması
    21:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftarda askerlerle bir araya geldi Açıklaması

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Irak hududumuzun güvenliğini bu yaz itibarıyla komple garanti altına alacak, Suriye'de yarım kalan işimizi de mutlaka tamamlayacağız." dedi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak ve Suriye mesajı
    21:24 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak ve Suriye mesajı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Irak hududumuzun güvenliğini bu yaz itibarıyla komple garanti altına alacak, Suriye'de yarım kalan işimizi de mutlaka tamamlayacağız" dedi.

  • Mansur Yavaş: Pandemide esnaf dostu bir belediye başkanının nasıl olduğunu gösterdik
    21:19 Mansur Yavaş: Pandemide esnaf dostu bir belediye başkanının nasıl olduğunu gösterdik

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi döneminde esnaflara destek verdiklerini ve rakibinin ise binlerce esnafa ceza kestiğini belirterek, vatandaşların sandıkta cevabını vereceğini söyledi.

  • Yenikapı Miting Alanı'nda teröristbaşı Öcalan posteri açan 2 kişi tutuklandı
    20:49 Yenikapı Miting Alanı'nda teröristbaşı Öcalan posteri açan 2 kişi tutuklandı

    İstanbul'daki Yenikapı Miting Alanı'nda önceki gün düzenlenen nevruz programında terör örgütü PKK/KCK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açtıkları tespit edilen 5 şüpheliden 2'si tutuklandı, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye mesajı: Yarım kalan işimizi mutlaka tamamlayacağız
    20:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye mesajı: Yarım kalan işimizi mutlaka tamamlayacağız

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da askerlerle iftar programında yaptığı konuşmada terörle mücadelede kararlılık mesajı vererek, "Irak hududumuzun güvenliğini bu yaz itibarıyla komple garanti altına alacak, Suriye'de yarım kalan işimizi de mutlaka tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

  • Ataköy-İkitelli Metro Hattının Açılışında Konuşan İmamoğlu: '8 Kilometre Yalanını Atanlar, Hadlerini Bilecek, Özür Dileyecekler'
    14:26 Ataköy-İkitelli Metro Hattının Açılışında Konuşan İmamoğlu: "8 Kilometre Yalanını Atanlar, Hadlerini Bilecek, Özür Dileyecekler"

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 5 ilçeden geçecek (Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Küçükçekmece, Başakşehir), 13,4 kilometrelik hat boyunca 12 istasyona uğrayıp, tek yönde 35 bin yolcu taşıyacak Ataköy-İkitelli metro hattını, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümünde hizmete açtı. Ataköy-İkitelli arasını 21,5 dakikaya indiren hattın açılışında konuşan İmamoğlu, “6 milyara yakın bu parayı, bizden 10 ayda aldılar. Onun için 8 kilometre yalanını atanlar, hadlerini bilecek, özür dileyecekler. Bırakın Ekrem İmamoğlu'nu; 65 kilometre metroyu inşa etmek için yer altında ter döken binlerce emekçiden, mühendislerden, yöneticilerden, yüklenicilerinden, onlardan özür dileyecekler. Yeni açtığımız 62 istasyonu kullanan bu şehrin insanlarından, İstanbullulardan özür dileyecekler. Bu halkı öyle kolay kandıracaklarını zannettikleri için özür dileyecekler” dedi.

  • Afrin'de Terörden Kurtarma Operasyonunun Ardından Yaşanan Gelişmeler
    12:32 Afrin'de Terörden Kurtarma Operasyonunun Ardından Yaşanan Gelişmeler

    Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusunun (SMO), Afrin ilçesini terör örgütü PKK/YPG işgalinden kurtarmasının üzerinden 6 yıl geçti. Operasyon sonucunda bölge halkına sağlık, eğitim, tarım ve sanayi gibi alanlarda destek verilmeye başlandı. Afrin'de açılan hastane, sağlık merkezleri ve okullar sayesinde halka ücretsiz hizmet sunuluyor. Ayrıca, sanayi ve ticaret odalarının kurulmasıyla bölgede ekonomik kalkınma sağlanmıştır.

  • İsrail ordusu Şifa Hastanesi'ne baskın düzenledi, ölü ve yaralılar var
    09:53 İsrail ordusu Şifa Hastanesi'ne baskın düzenledi, ölü ve yaralılar var

    İsrail ordusu, Gazze'nin batısındaki Şifa Hastanesi'ne düzenlediği baskında ölü ve yaralılar olduğu bildirildi. İsrail tankları ve askeri araçları hastaneyi kuşatarak yoğun ateş açtı. İsrail ordusu, operasyonun Hamas yetkilileri tarafından kullanıldığı istihbaratı üzerine gerçekleştirildiğini açıkladı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kadim Dostlar İftarı'nda konuştu: (2)
    17 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kadim Dostlar İftarı"nda konuştu: (2)

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefetin yönettiği belediyelere ilişkin, "Bırakın vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran yeni projelere, yeni eserlere imza atmayı, ulaştırma başta olmak üzere birçok alanda tıkır tıkır işleyen sistemleri bile bunlar bozdu.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Türkiye terörle mücadelede büyük başarılara imza attı
    17 Mar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Türkiye terörle mücadelede büyük başarılara imza attı

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mudanya'da düzenlenen bir toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son 21 yılda terörle mücadelede büyük başarılara imza attığını ve her alanda çağ atladığını belirtti. Fidan, ayrıca Türkiye'nin uluslararası düzeyde önemli bir aktör haline geldiğini vurguladı.

  • Dışişleri Bakanı Fidan: 'Iraklı mevkidaşlarımızdan bizimle hareket edeceklerine dair söz aldık'
    17 Mar Dışişleri Bakanı Fidan: "Iraklı mevkidaşlarımızdan bizimle hareket edeceklerine dair söz aldık"

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Iraklı mevkidaşlarımızdan bizimle hareket edeceklerine dair söz aldık" dedi.

  • Brüksel'de İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları protesto edildi
    17 Mar Brüksel'de İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları protesto edildi

    Belçika'nın başkenti Brüksel'de İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları protesto edilerek, derhal ateşkes çağrısında bulunuldu. Göstericiler, İsrail'in uluslararası hukuku ihlal ederek soykırım işlediğini belirterek, saldırılarına son vermesi çağrısında bulundu. Ayrıca, Belçika Başbakanı ve diğer liderler İsrail'e verdikleri destek nedeniyle protesto edildi.

  • Yenikapı'daki Nevruz kutlamalarında terör örgütü elebaşı Öcalan posterleri açıldı
    17 Mar Yenikapı'daki Nevruz kutlamalarında terör örgütü elebaşı Öcalan posterleri açıldı

    İstanbul'da DEM Parti tarafından düzenlenen Nevruz kutlamaları Yenikapı Miting Alanı'nda kutlandı. Kutlamalarda terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri açıldı. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Meral Danış Beştaş, ''Biz diyoruz ki İmralı kapılarını açın, tecride son verin. Sayın Öcalan özgür olmalı. Diyarbakır'da bize laf söyleyip gelip burada bize şirinlik yapmayın. Bu seçimde kırmızı kart gösteriyoruz'' diye konuştu.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Türkiye'nin huzuru bizim görevimiz
    16 Mar İçişleri Bakanı Yerlikaya: Türkiye'nin huzuru bizim görevimiz

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'te düzenlenen bir programda yaptığı konuşmada, İçişleri Bakanlığı ailesi olarak hukuk devleti ve insan haklarının referansları olduğunu belirterek, Türkiye'nin huzurunu sağlamak için kararlı olduklarını vurguladı. Yerlikaya, terör ve organize suç örgütleriyle mücadelede kararlı olduklarını ve düzensiz göçmenlerle ilgili çalışmalar yürüttüklerini de söyledi.

  • Çekmeköy-Samandıra Metro Hattı Açışında Konuşan İmamoğlu'ndan İktidara: 'Hükümet, İlçe Belediyeleri, Büyükşehir Belediyesi Sizdeydi.
    16 Mar Çekmeköy-Samandıra Metro Hattı Açışında Konuşan İmamoğlu'ndan İktidara: "Hükümet, İlçe Belediyeleri, Büyükşehir Belediyesi Sizdeydi.

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının ilk etabı olan, 4 istasyondan oluşan 6,5 kilometrelik Çekmeköy- Samandıra metro hattını, CHP lideri Özgür Özel'in de katıldığı bir törenle açtı. “2017’nin başında sözleşmesi imzalanmış olan bu projeyi, sadece 8-9 ay sonra niye durdurdunuz” sorusunu yönelten İmamoğlu, “16 milyon İstanbullu, bunun sebebini bilmek zorundadır. Bir metro projesinin durdurulması, normal bir şey değil. İzah edilmesi, sorgulanması gereken konudur. 5 yılda, 10 metro hattı yaptık biz; bir tanesine bir gün bile ‘stop’ demedik. 5 yıl boyunca hepsine tam yol ileri dedik. Hiç durdurmadık. Ama onlar, hükümet kendilerinde… Hani diyor ya, ‘Hükümet bizde, yerel yönetim bizde olursa hizmet gelir.’ Hükümet kendilerinde, ilçe belediyeleri kendilerinde, Büyükşehir Belediyesi kendilerinde, ama stop ettiniz 10 metronun hepsini” dedi.

  • Kayserili hekimler İsrail'in Gazze'ye saldırılarının 161. gününde sessiz yürüyüş düzenledi
    16 Mar Kayserili hekimler İsrail'in Gazze'ye saldırılarının 161. gününde sessiz yürüyüş düzenledi

    Kayseri'de görev yapan doktor ve doktor adayları, İsrail'in Filistin'e saldırılarının 161. gününde sessiz yürüyüş düzenledi. Yürüyüşte konuşan Tıp Fakültesi öğrencisi Şahin Çalık, İsrail'in Filistin'deki işgal ve zulmünün soykırım boyutunda olduğunu belirterek, uluslararası toplumun bu katliamları göz ardı etmemesi gerektiğini vurguladı. Çalık, ayrıca Filistin'e destek amacıyla boykot çağrısında bulundu.

  • Güney Afrika'da İslamofobi ve terör saldırıları masaya yatırıldı
    16 Mar Güney Afrika'da İslamofobi ve terör saldırıları masaya yatırıldı

    Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Durban şehrinde, Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki iki camiye düzenlenen terör saldırılarının 4. yılında mağdurlar anılırken, İsrail'in Gazze saldırıları ve dünyadaki İslamofobik gelişmeler de masaya yatırıldı.

  • İstanbul'da İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto eden sessiz yürüyüş gerçekleştirildi
    16 Mar İstanbul'da İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto eden sessiz yürüyüş gerçekleştirildi

    İstanbul'da, çeşitli hastanelerde görev yapan doktor, sağlık çalışanları ve tıp fakültesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla "sessiz yürüyüş" gerçekleştirdi.

  • Metro açılışında Kur'an-ı Kerim'li tepki! Alandaki öfkeli kalabalığı İmamoğlu sakinleştirdi
    16 Mar Metro açılışında Kur'an-ı Kerim'li tepki! Alandaki öfkeli kalabalığı İmamoğlu sakinleştirdi

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katıldı. Bir şahıs elindeki Kuran-ı Kerim'i göstererek açılışta konuşan İmamoğlu'nun sözlerini böldü. Miting alanındaki kalabalığın şüpheli şahsa artan tepkilerini İmamoğlu sakinleştirmeye çalıştı. İmamoğlu olayın akabinde, "Eline yüce Kuran-ı Kerim'i alıp onunla siyaset yapanı Allah ıslah etsin" dedi.

  • HÜDA PAR Genel Başkanı: Gazze'de Gerçek Bir Soykırım Yaşanıyor
    16 Mar HÜDA PAR Genel Başkanı: Gazze'de Gerçek Bir Soykırım Yaşanıyor

    HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin gerçek bir soykırım yaşandığını belirtti. Yapıcıoğlu, Gazze'deki insanların açlık, ilaçsızlık ve susuzlukla mücadele ettiğini ifade ederek, manipülasyon haberler yerine gerçeklerin olduğunu vurguladı. Gazze'deki vahşetin devam ettiği sürece birinci gündemlerinin Gazze olduğunu söyleyen Yapıcıoğlu, siyasi rant sağlamaya çalışanlara prim verilmemesi gerektiğini belirtti.

  • Pençe-Kilit Operasyonu'nda 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
    16 Mar Pençe-Kilit Operasyonu'nda 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Terör örgütü PKK ile mücadele devam edecek.

  • Ankara Filistin Dayanışma Platformu İsrail'in Gazze saldırılarını kınadı
    15 Mar Ankara Filistin Dayanışma Platformu İsrail'in Gazze saldırılarını kınadı

    Ankara Filistin Dayanışma Platformu üyeleri, İsrail'in ramazan ayında da devam eden Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı. Platform üyeleri cuma namazı sonrasında Hacı Bayram Veli Camisi'nde basın açıklaması yaptı. Harun Özçelik, İsrail'in 6 aydır katliamlarına devam ettiğini ve Müslümanların hiçbir kutsalına saygı göstermeyerek ramazanda da katliamlarını sürdürdüğünü belirtti. Özçelik, 7 Ekim'den itibaren 32 bin masum insanın katledildiğini ve hayatını kaybedenlerin yüzde yetmişinin çocuk ve kadın olduğunu anımsattı. Platform üyeleri, Filistin'de ölenler için dua okudu.

  • Pençe-Kilit Operasyonu'nda 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
    15 Mar Pençe-Kilit Operasyonu'nda 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadele operasyonlarına kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

  • Eğilmez; 'Çok Sayıda Terörist Yapılanma Zengezur Koridoruna Yerleştirildi'
    15 Mar Eğilmez; "Çok Sayıda Terörist Yapılanma Zengezur Koridoruna Yerleştirildi"

    Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMED) Başkanı Doç. Dr. Savaş Eğilmez, Kafkasya'da yaşanan gelişmelerin Zengezur Koridoru'nun açılmasını engellemek isteyen güçler tarafından tetiklendiğini belirtti. Bölgede yerleştirilen terör grupları ve dış desteklerle ilgili bilgiler veren Eğilmez, Ermenistan'ın yeni bir savaşa hazırlandığını ve bölgenin temizlenmesi gerektiğini vurguladı.

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Cumhur İttifakı Hesabi Değil Hasbi Bir İttifaktır
    15 Mar İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Cumhur İttifakı Hesabi Değil Hasbi Bir İttifaktır

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhur İttifakı'nın hesabi değil hasbi bir ittifak olduğunu belirterek, Türkiye'nin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Yerlikaya, terör örgütleriyle mücadelenin sürdüğünü ve son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacaklarını vurguladı. Ayrıca yerli ve milli savunma sanayinin gelişmesiyle teröristlerin gökyüzüne bakamaz hale geldiğini ifade etti.

  • İçişleri Bakanı: İstanbul'da 283 şehir operasyonda 87 terörist etkisiz hale getirildi
    14 Mar İçişleri Bakanı: İstanbul'da 283 şehir operasyonda 87 terörist etkisiz hale getirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Ticaret Odası'nın Mart ayı toplantısında yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden itibaren yapılan operasyonlarla ilgili bilgi verdi. Bakan Yerlikaya, İstanbul'da gerçekleştirilen 283 şehir operasyonunda 87 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti.

  • Lice'de terör operasyonu: 11 sığınak imha edildi
    14 Mar Lice'de terör operasyonu: 11 sığınak imha edildi

    Diyarbakır'ın Lice ilçesinde jandarmanın düzenlediği terör operasyonunda 11 adet sığınak içindeki yaşam malzemeleriyle imha edildi. Operasyonda çok sayıda silah, uyuşturucu madde ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

  • Diyarbakır'ın Lice ilçesinde operasyonda çok sayıda mühimmat ve uyuşturucu ele geçirildi
    14 Mar Diyarbakır'ın Lice ilçesinde operasyonda çok sayıda mühimmat ve uyuşturucu ele geçirildi

    Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda, 11 sığınak ve 2 depoda 155 milimetre çapında top mühimmatı, roketatar sevk fişeği, uyuşturucu maddeler ve yaşam malzemeleri ele geçirildi. Operasyon sonucunda, sığınaklardaki yaşam malzemeleri imha edilirken diğer malzemeler muhafaza altına alındı.

  • Diyarbakır'da terör operasyonunda 11 sığınak imha edildi
    14 Mar Diyarbakır'da terör operasyonunda 11 sığınak imha edildi

    Diyarbakır'ın Lice ilçesinde jandarmanın düzenlediği terör operasyonunda 11 adet sığınak içerisindeki yaşam malzemeleriyle imha edildi. Operasyonda çok sayıda silah, uyuşturucu madde ve diğer yaşam malzemeleri ele geçirildi.

  • BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: İlkeli, şeffaf ve temiz bir belediyecilik vadettik
    14 Mar BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: İlkeli, şeffaf ve temiz bir belediyecilik vadettik

    Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, parti olarak ilkeli, şeffaf ve temiz bir belediyecilik vadettiklerini belirterek, "Biz devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü, milletin birliğini, istiklalini ve istikbalini önceleriz." dedi.

  • RTÜK Başkanı: İslam düşmanlığına karşı medyanın önemi büyük
    14 Mar RTÜK Başkanı: İslam düşmanlığına karşı medyanın önemi büyük

    Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, "İslam düşmanı çevreler, dijital alanı aktif bir şekilde kullanarak nefret, ırkçılık gündemlerini daha kolay yayar hale geldi.

  • MSB: Son bir haftada 63 terörist etkisiz hale getirildi
    14 Mar MSB: Son bir haftada 63 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son bir haftada 63 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

  • Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada 63 terörist etkisiz hale getirildi
    14 Mar Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada 63 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 63 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık, terörle mücadeledeki başarıları ve sınır güvenliği konularını da açıkladı. Ayrıca, Bakan Güler'in Irak ziyareti ve Yunanistan ile Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı hakkında bilgi verildi.

  • MSB: Son bir haftada 63 terörist etkisiz hale getirildi
    14 Mar MSB: Son bir haftada 63 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde son bir haftada 63 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Aktürk ayrıca, hudutlarda son bir haftada 138 yasa dışı geçiş girişimi olduğunu ve bunlardan 4'ünün terör örgütü mensubu olduğunu belirtti.

  • MSB: Son bir haftada Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 63 terörist etkisiz hale getirildi
    14 Mar MSB: Son bir haftada Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 63 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yapılan operasyonlar sonucunda son bir haftada Irak ve Suriye'nin kuzeyinde toplamda 63 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. MSB, terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonların başarılı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

  • PKK'lı terörist, örgütün kara propagandasını anlattı
    14 Mar PKK'lı terörist, örgütün kara propagandasını anlattı

    Adana'da terör örgütü PKK soruşturması kapsamında tutuklanan ve etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak için itiraflarda bulunan sanık, terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) karşı kara propagandasını ve Diyarbakır annelerinin 'evlat nöbeti'nden rahatsızlığını anlattı. Sanık, örgüte katıldığı süreçte aldığı eğitimleri ve örgütün eylem birimlerine verilen talimatları da açıkladı.

  • İsrail polisi 12 yaşındaki Filistinli çocuğu öldürdü
    14 Mar İsrail polisi 12 yaşındaki Filistinli çocuğu öldürdü

    Hayatının son anlarında Rami Hamdan Al-Halhouli bir havai fişeğin fitilini tutuşturdu ve havaya kaldırdı.

  • İçişleri Bakanı: 5 günde 13 organize suç örgütü daha çökertildi
    13 Mar İçişleri Bakanı: 5 günde 13 organize suç örgütü daha çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde 401 organize suç çetesinin çökertildiğini belirterek, son 5 günde 13 organize suç örgütünün daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Yerlikaya, terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlarla ilgili de bilgiler verdi.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul ve Sancaktepe'deki faaliyetleri hakkında bilgi verdi
    13 Mar İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul ve Sancaktepe'deki faaliyetleri hakkında bilgi verdi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sancaktepe'de düzenlenen 'İstanbul ve Sancaktepe'nin Huzuru' programında yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Yerlikaya, asayiş, terörle mücadele, göçmen kaçakçılığı gibi konuları ele aldı ve operasyonların devam edeceğini belirtti.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de vatandaşlarla buluştu
    13 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de vatandaşlarla buluştu

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Torbalı'da halk buluşmasına katıldı. Özel, Torbalı'da yapılan iftar programında konuştu ve Mardin'de yapılan konuşmaya değindi. Ayrıca, İsrail-Filistin ilişkilerine dair açıklamalarda bulundu.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye İsrail'e en sert tepki gösteren ülkelerden biri
    13 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye İsrail'e en sert tepki gösteren ülkelerden biri

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de yaptığı konuşmada Türkiye'nin İsrail'e en sert tepki gösteren ülkelerden biri olduğunu belirtti. Erdoğan, Filistin'i savunduklarını ve Filistin davasına sahip çıktıklarını vurgulayarak, bu konuda yapılan eleştirilerin iftira olduğunu söyledi. Ayrıca, konuşmasında iç siyasetteki tutumlarının da net olduğunu ve vatandaşa ayrımcılık yapmadıklarını dile getirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin Filistin davasına verdiği güçlü desteği bizzat Filistinli kardeşlerimiz biliyor
    13 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin Filistin davasına verdiği güçlü desteği bizzat Filistinli kardeşlerimiz biliyor

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Filistin'e verdiği güçlü desteğin Filistinli kardeşler tarafından bilindiğini söyledi. Erdoğan, Türkiye'nin Filistin davasına olan desteğini vurgulayarak, geçmişten bugüne kadar yapılan yardımları hatırlattı ve Filistin mücadelesine olan bağlılığını dile getirdi.

  • Ali Koç: 'Galatasaray Türk futbolu için büyük bir beka sorunudur'
    13 Mar Ali Koç: "Galatasaray Türk futbolu için büyük bir beka sorunudur"

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sportif müsabakaların yanı sıra saha dışı etkenlerle mücadele ettiklerini belirterek, "Galatasaray Kulübü'nde kazanmak için her şeyin mubah olduğu kültür haline gelmiştir.

  • Ali Koç, Süper Kupa finalinin tarihinin değiştirilmesini istiyor
    13 Mar Ali Koç, Süper Kupa finalinin tarihinin değiştirilmesini istiyor

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın da kabul etmesi halinde 7 Nisan'da oynanacak Süper Kupa finalinin tarihinin değiştirilmesinin doğru olacağını düşündüklerini söyledi. Koç ayrıca FETÖ ile mücadelede Galatasaray'ı er meydanına çıkmaya çağırdı ve Türk futbolunda yaşanan manipülasyonlara dikkat çekti.

  • Bu sözler çok su kaldırır! Ali Koç, canlı yayında FETÖ'den örnek verip Galatasaray'ı fena bombaladı
    13 Mar Bu sözler çok su kaldırır! Ali Koç, canlı yayında FETÖ'den örnek verip Galatasaray'ı fena bombaladı

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'a canlı yayında FETÖ konusunda tepki göstererek, ''Fenerbahçe'ye FETÖ konusunda çamur atacak en son kurumun başında siz gelirsiniz, Galatasaraylılar'' dedi.

  • ABD merkezli dergiden 'Türkiye Batı'nın Dostu Değil' başlıklı skandal analiz
    13 Mar ABD merkezli dergiden 'Türkiye Batı'nın Dostu Değil' başlıklı skandal analiz

    ABD'de yayınlanan Washington Examiner dergisi, Türkiye'nin uluslararası politikalarını eleştiren bir makale yayınladı. Makalede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'i kınaması ve Hamas'a destek vermesi eleştirildi.

  • Filistin Devlet Başkanı Abbas, Kanada Dışişleri Bakanı Joly ile İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarını görüştü
    13 Mar Filistin Devlet Başkanı Abbas, Kanada Dışişleri Bakanı Joly ile İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarını görüştü

    Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly arasında gerçekleşen görüşmede İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'ndeki son gelişmeler ele alındı. Abbas, Kanada Dışişleri Bakanı Joly'ye İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırıları ve Filistin halkına yönelik soykırım savaşının durdurulması için yapılan çabalara ilişkin bilgi verdi. Abbas ayrıca, Gazze Şeridi'ne insani ve tıbbi yardım girişinin hızlandırılması ve artırılmasının önemini vurguladı. Görüşmede ayrıca İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik kısıtlamaları ve Filistin halkına yönelik uygulama ve saldırıların durdurulması gerektiği vurgulandı. Abbas, güvenlik ve barışın Filistin Devleti'nin BM'ye tam üye olması ve İsrail'in 1967 sınırlarında çekilmesiyle sağlanacağını belirtti.

  • Ürdünlüler İsrail Büyükelçiliği Yakınında Filistin Destekli Gösteri Düzenledi
    13 Mar Ürdünlüler İsrail Büyükelçiliği Yakınında Filistin Destekli Gösteri Düzenledi

    Ürdün'ün başkenti Amman'da yüzlerce kişi, Gazze Şeridi'ne ve Filistinlilere destek için İsrail'in Amman Büyükelçiliği yakınında gösteri düzenledi. Siyasetçiler ve sivil toplum kuruluşlarının çağrısı üzerine yüzlerce Ürdünlü, büyükelçiliğe birkaç yüz metre uzaklıktaki Rabiye bölgesinde bulunan El-Kaluti Camisi önünde toplandı. Göstericiler sloganlar atarak Filistin direnişine bağlılık gösterdi.

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Terörle mücadelemiz huzur getirdi
    12 Mar İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Terörle mücadelemiz huzur getirdi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari'de yaptığı konuşmada terörle mücadelede gelinen noktayı ve bölgedeki huzuru vurguladı. Yerlikaya, terörle mücadeledeki kararlılığın sonucunda Hakkari'nin tüm ilçelerinde iftar açıldığını ve huzurla gezebildiklerini belirtti. Ayrıca, terörle mücadelede yapılan üs bölgelerinin en son teknolojiyle donatıldığını ifade etti.

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari Yüksekova'da Mehmetçiklerle iftar yaptı
    12 Mar İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari Yüksekova'da Mehmetçiklerle iftar yaptı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari Yüksekova'da Koç Tepe Üs Bölgesi'nde Mehmetçiklerle birlikte iftar yaptı. Bakan Yerlikaya, üs bölgelerinin önemini vurgulayarak terörle mücadelenin süreceğini belirtti.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzuru diye çıktık yollara'
    12 Mar İçişleri Bakanı Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzuru diye çıktık yollara'

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari'deki programları kapsamında Valiliği ziyaret ederek kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yerlikaya, terörle mücadelede üs bölgelerinin önemine vurgu yaparak, Türkiye'nin huzurunu sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hakkarili hemşerileriyle buluşacağı bir miting yapacağını duyurdu.

  • Sudan Ordusu, HDK'nin kontrolündeki radyo ve televizyon binasını ele geçirdi
    12 Mar Sudan Ordusu, HDK'nin kontrolündeki radyo ve televizyon binasını ele geçirdi

    Sudan Ordusu, HDK'nin kontrolündeki ulusal radyo ve televizyon binasını ele geçirdiğini duyurdu. Son haftalarda başkent Hartum'un Umdurman kentindeki operasyonlarda ilerleme kaydeden ordunun, ateşkes çağrılarına rağmen çatışmaların devam ettiği belirtiliyor. Sudan'da iç savaş nedeniyle binlerce kişi hayatını kaybetti ve milyonlarca kişi yerinden edildi.

  • BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Hatay'da depremzedelere desteklerini açıkladı
    12 Mar BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Hatay'da depremzedelere desteklerini açıkladı

    BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Hatay'da yaptığı açıklamada, devletin depremzedelere yönelik çalışmalarını desteklediklerini belirtti. Destici, ayrıca Hassa'da yapacakları yatırımları anlattı ve vatandaşa ilkeli, şeffaf ve temiz bir belediyecilik vadettiklerini söyledi.

  • Çorum'da 2'si kırmızı bültenle aranan 3 terör örgütü DEAŞ üyesi yakalandı
    12 Mar Çorum'da 2'si kırmızı bültenle aranan 3 terör örgütü DEAŞ üyesi yakalandı

    Çorum'da gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu tespit edilen 3 kişi yakalandı. Zanlılar arasında 2'si Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan şahıslar bulunuyor. Yakalanan zanlılar polis merkezine götürüldü.

  • BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Güçlü ve birlik olmak zorundayız
    12 Mar BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Güçlü ve birlik olmak zorundayız

    Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, yakın coğrafyalarda birliğini kaybeden milletlerin, otoritesini kaybeden devletlerin, gücünü kaybeden ülkelerin hangi durumlara düştüğünü gördüklerini belirterek, güçlü olmanın ve birlik olmanın önemini vurguladı. Destici ayrıca, İsrail'i bir kez daha lanetleyerek Filistin'de yaşananları anımsattı. Ayrıca, yaklaşan yerel seçimde BBP adayı Mehmet Daşöz'ün Toprakkale Belediye Başkanı olarak yaptığı önemli işlere değindi ve destek istedi.

  • Şanlıurfa'da Suriye sınırından yurda girmeye çalışan 2 PKK/PYD teröristi yakalandı
    12 Mar Şanlıurfa'da Suriye sınırından yurda girmeye çalışan 2 PKK/PYD teröristi yakalandı

    Şanlıurfa'da, Suriye sınırından yurda girmeye çalışan PKK/PYD mensubu 2 terörist yakalandı. İki teröristin Suriye'den Türkiye'ye girme teşebbüsünde bulunacağına yönelik istihbarat üzerine sınır hattındaki önlemler artırıldı. Ekipler, terör örgütü PKK/PYD üyesi olduğu tespit edilen 2 teröristi sınır hattında yakaladı. Teröristler hakkında adli işlem başlatıldı.

  • ASALA Terör Örgütünün Saldırısında Şehit Olan Büyükelçi Ahmet Galip Balkar Anıldı
    11 Mar ASALA Terör Örgütünün Saldırısında Şehit Olan Büyükelçi Ahmet Galip Balkar Anıldı

    ASALA terör örgütünün 9 Mart 1983'te düzenlediği silahlı saldırıda hayatını kaybeden Türkiye'nin eski Belgrad Büyükelçisi Ahmet Galip Balkar, ölümünün 41'inci yılında düzenlenen törenle anıldı.

  • Suriye ordusu Kefernuran köyüne düzenlediği saldırıda bir sivil hayatını kaybetti
    11 Mar Suriye ordusu Kefernuran köyüne düzenlediği saldırıda bir sivil hayatını kaybetti

    Suriye ordusu ve İran destekli terörist gruplar, Halep'in batısındaki Kefernuran köyüne kamikaze dronla saldırı düzenledi. Saldırı sonucunda bir sivil hayatını kaybetti. Türkiye, Rusya ve İran arasında yapılan anlaşmalarla oluşturulan ateşkes ise büyük ölçüde korunuyor.

  • MSB: Kahraman komandolarımız 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi
    11 Mar MSB: Kahraman komandolarımız 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı hazırlığı yapan 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. MSB, teröristleri hain emellerine ulaşamadan etkisiz hale getirmeye devam edeceklerini belirtti.

  • Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığındaki 3 terörist etkisiz
    11 Mar Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığındaki 3 terörist etkisiz

    Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı, gelişmeyi "Teröristleri hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirmeye devam edeceğiz!" ifadeleriyle duyurdu.

  • Irak'ın kuzeyinde 5 terörist etkisiz
    11 Mar Irak'ın kuzeyinde 5 terörist etkisiz

    Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit ve Hakurk bölgelerinde düzenlenen operasyonlar sonucunda 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

  • Mansur Yavaş: Nasıl olsa Ankara'da seçimi kazanma şansımız yok metroyu yapsak da yapmasak da fark etmez
    10 Mar Mansur Yavaş: Nasıl olsa Ankara'da seçimi kazanma şansımız yok metroyu yapsak da yapmasak da fark etmez

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2024-2029 yılları arasında hayata geçirmeyi hedeflediği projeleri tanıttı. Yavaş, metro projeleriyle ilgili olarak 'Nasıl olsa Ankara'da seçimi kazanma şansımız yok metroyu yapsak da yapmasak da fark etmez diye düşünüyorlar' dedi.

  • İsrail Ordusu, Gazze'de Bir Filistinliyi Öldürdüğünü Kabul Etti
    10 Mar İsrail Ordusu, Gazze'de Bir Filistinliyi Öldürdüğünü Kabul Etti

    İsrail ordusu, işgal altındaki Gazze Şeridi'ndeki Şati Filistin Mülteci Kampı'ndaki bir evde yaşlı bir Filistinlinin öldürülmesinde sorumluluğunu kabul etti. Ordu, olayın koşullarının araştırılacağını duyurdu.

  • BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Kardeşlerimizin acısını dindirmek için mücadele edeceğiz
    10 Mar BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Kardeşlerimizin acısını dindirmek için mücadele edeceğiz

    Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Dünya üzerinde herhangi bir kardeşimizin ya da kardeş ülkenin başına bir şey geldiğinde elbette büyük bir acı duyuyoruz ve bu acıyı dindirmek için elimizden gelen mücadeleyi ettik, bundan sonra da devam edeceğiz.

  • Irak ve Suriye kuzeyinde 11 terörist etkisiz
    10 Mar Irak ve Suriye kuzeyinde 11 terörist etkisiz

    Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 10 PKK'lı teröristi ve Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 1 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdiğini duyurdu.

  • Nevşehir'de İHH tarafından gerçekleştirilen Diriliş Buluşmaları programında Filistin ve Gazze konuşuldu
    09 Mar Nevşehir'de İHH tarafından gerçekleştirilen Diriliş Buluşmaları programında Filistin ve Gazze konuşuldu

    Nevşehir'de İHH tarafından gerçekleştirilen Diriliş Buluşmaları programında, Gazze'ye gönderilecek yardım gemisinin satın alma sürecinin tamamlandığı açıklandı. Programda konuşan İslam bilimcileri, Filistin'in işgal altında olduğunu ve Gazze'deki insanların soykırıma maruz kaldığını vurguladı. Ayrıca, Kudüs'ün özgürlüğe erişeceği ve genç nesillerin direncinin önemine değinildi.

  • İçişleri Bakanı: Jandarma ve polis devriyelerinde yüz tanıma kamera sistemi kullanılacak
    09 Mar İçişleri Bakanı: Jandarma ve polis devriyelerinde yüz tanıma kamera sistemi kullanılacak

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bütün jandarma ve polis devriyelerinde ASELSAN'ın yaptığı yüz tanıma kamera sistemi kullanılacağını açıkladı. Ayrıca, terörle mücadelede son evrelerin yaşandığını belirten Yerlikaya, faaliyetler ve yakalamalarla ilgili istatistikleri paylaştı.

  • İçişleri Bakanı: 1 Haziran 2023 - 29 Şubat 2024 tarihlerinde 782 terörist etkisiz hale getirildi
    09 Mar İçişleri Bakanı: 1 Haziran 2023 - 29 Şubat 2024 tarihlerinde 782 terörist etkisiz hale getirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin terörle mücadelesini etkili bir şekilde sürdürdüğünü belirterek, 1 Haziran 2023 - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 782 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, İHA ve SİHA'ların verdiği güçle teröristlere ağır darbeler vurulduğunu ifade etti. Ayrıca FETÖ ve DEAŞ'a yönelik operasyonlar hakkında da bilgi veren Yerlikaya, son 9 ayda birçok terör eyleminin engellendiğini vurguladı.

  • Edirne'de Tıp Fakültesi öğrencileri İsrail'in Gazze'yi işgalini protesto etti
    09 Mar Edirne'de Tıp Fakültesi öğrencileri İsrail'in Gazze'yi işgalini protesto etti

    Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, terör, soykırım ve İsrail'in Gazze'yi işgalini protesto etmek amacıyla sessiz yürüyüş düzenledi. Eski Cami önünde bir araya gelen öğrenciler, ellerinde dövizler ve pankartlarla Saraçlar Caddesi'ne kadar yürüdü. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınayan öğrenciler, basın açıklaması yaparak insanlık dışı eylemlere karşı durduklarını belirtti.

  • Sinop'ta Sağlık Çalışanları Gazze'ye Destek İçin Sessiz Yürüyüş Düzenledi
    09 Mar Sinop'ta Sağlık Çalışanları Gazze'ye Destek İçin Sessiz Yürüyüş Düzenledi

    Sinop'ta sağlık çalışanları, Gazze'ye yönelik saldırıları protesto etmek amacıyla sessiz yürüyüş düzenledi. Sağlık çalışanları, Tuzcular Caddesi güzergahından Uğur Mumcu Meydanı'na kadar yürüdü. Dr. Mehmet Usta, açıklamada İsrail'in Filistin'deki işgal ve zulmünü kınayarak, boykot çağrısı yaptı.

  • İstanbul'da terör örgütlerine yönelik operasyon: 20 gözaltı
    09 Mar İstanbul'da terör örgütlerine yönelik operasyon: 20 gözaltı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 2 ilde terör örgütleri DHKP/C ve MLKP'ye yönelik eş zamanlı düzenlenen 'Bozdoğan-10' operasyonlarında 20 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi. Operasyonlar sonucu çok sayıda dijital materyal ve örgütsel dokümana el konuldu.

  • İstanbul merkezli DHKP/C ve MLKP Terör Örgütlerine yönelik operasyonda 20 şüpheli yakalandı
    09 Mar İstanbul merkezli DHKP/C ve MLKP Terör Örgütlerine yönelik operasyonda 20 şüpheli yakalandı

    İstanbul merkezli 2 ilde DHKP/C ve MLKP Terör Örgütlerine yönelik gerçekleştirilen 'Bozdoğan-10' operasyonlarında 20 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonla ilgili detayları paylaştı ve operasyonun kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Operasyonlar sonucunda çok sayıda dijital materyal ve örgütsel dokümana el konuldu.

  • CHP lideri Özel'den 'Burcu Köksal' açıklaması: Kendisine 'Böyle bir ifadeye ne gerek var?' diye sordum
    09 Mar CHP lideri Özel'den "Burcu Köksal" açıklaması: Kendisine 'Böyle bir ifadeye ne gerek var?' diye sordum

    CHP'den Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı gösterilen Burcu Köksal'ın, "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleriyle ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den yeni bir açıklama geldi. Özel, "Konuşma sırasında fark etsem düzeltme yapardım. Kendisine telefonda sordum; 'Böyle bir ifadeye ne gerek var?' diye. Ben kendisine, 'Bu ifade sonrası tansiyon yükselir, bunu Uşak'ta düzeltiyorum' dedim. O da 'Aman başkanım düzeltin' dedi." ifadelerini kullandı.

Advertisement