4. Ulusal Verimlilik Kongresi Ankara'da Yapılacak - Son Dakika
Ekonomi

4. Ulusal Verimlilik Kongresi Ankara'da Yapılacak

4. Ulusal Verimlilik Kongresi Ankara\'da Yapılacak

Kongre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Ergün'ün katılımıyla 10 12 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirilecek

07.12.2013 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4. Ulusal Verimlilik Kongresi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla 10-12 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirilecek.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, kongrede; verimlilik, imalat sanayi odağında işgücü, sermaye, enerji, teknoloji, iş sağlığı güvenliği, temiz üretim gibi konuların ele alınacak ve makro ekonomik analizlerle hizmetler, tarım ve kamu sektörlerinin verimlilik sorunlarına yer verilecek.

Kongrenin ilk gününde, Ergün'ün açılış konuşmalarının ardından, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan'ın moderatörlüğünde "Müsteşarlar Oturumu" gerçekleştirilecek.

Bilkent Üniversitesi İktisat Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selin Sayek Böke'nin moderatörlüğünü yapacağı "Orta Gelir Tuzağından Kurtulmada Verimliliğin Rolü" başlıklı panele, Prof. Dr. Seyfettin Gürsel, Prof. Dr. İzak Atiyas ve Doç. Dr. Şeref Saygılı panelist olarak katılacak.

Panelin ardından, çağrılı ve hakemli bildirilerin sunulacağı paralel oturumlara geçilecek. Kongrede 24 oturumda 80'in üzerinde bildiri sunulacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 4. Ulusal Verimlilik Kongresi Ankara'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement