4. Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

4. Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali Sona Erdi

Bu yıl "Birlikte Yaşamak" temasıyla dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali' sona erdi.

12.12.2014 17:27  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölpark'taki kapanış törenine fotoğraf sanatçısı Kamil Fırat, Anadolu Ajansı Ortadoğu ve Afrika Görsel Haberler Editörü Erhan Sevenler, Milliyet Gazetesi Fotoğraf Editörü Ercan Arslan, Sabah Gazetesi Fotoğraf Editörü Kutup Dalgakıran ile festivalin düzenlenmesinde destek veren gönüllüler katıldı.

Tüm Bursalılara, fotoğrafa gönül verenlere ve festivale destek olan fotoğraf ustalarına teşekkür eden Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, dünya çapında bir organizasyonu başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bursa'nın tarihi, kültürü, doğasıyla bir dünya şehri olduğunu belirten Pala, Bursa'nın tüm kurumlarının gibi BKK'nin de iddialı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyesi'nin destek ve katkılarıyla Türkiye'nin en büyük ve en güçlü kent konseyiyiz. 4 meclis, 30 çalışma grubu ile yüzlerce gönüllümüzle beraber yılda bin 500 etkinlik yapıyoruz. Her görüşten insan tarafından desteklenen BKK, herkese ve her kesime hitap ediyor, 'Toplumsal denge çizgisi' anlayışıyla hareket ediyor. Kent konseyinin organizasyon gücü ve Büyükşehir Belediyesi'nin bu işlere yatkın olması sayesinde BursaFotoFest'i yaptık. Topluma faydalı olan her türlü ulusal ve uluslararası çalışmaya varız."

BKK Yürütme Kurulu üyesi Dr. Ceyhun İrgil ise, Bursa Kent Konseyi personelinden gönüllüsüne, fabrika çalışanından profesörüne, öğrencisinden işverene her kesimin katkısıyla BursaFotoFest'i düzenlediklerini ifade etti.

BursaFotoFest Kuratörü Hasan Şenyüksel ise bu sene 4'üncüsü yapılan BursaFotoFest'in başarıyla bitirildiğini, 5. BursaFotoFest'in çalışmalarına hemen başlayacaklarını, fotoğrafta daha seçici davranacaklarını açıkladı.

BKK Gençlik Meclisi, Çocuk Meclisi ve Engelliler Meclisi üyelerinin de görüşlerini dile getirdiği toplantıda, festivale destek veren gönüllülere teşekkür belgeleri verildi.

Program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 4. Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement