4. Uluslararası Van Gölü Film Festivali - Son Dakika
Yerel

4. Uluslararası Van Gölü Film Festivali

4. Uluslararası Van Gölü Film Festivali jüri başkan ve üyelerinin isim listesi belirlendi.

01.12.2015 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4. Uluslararası Van Gölü Film Festivali jüri başkan ve üyelerinin isim listesi belirlendi.

Bajar Kültür Sanat Danışmanlığı tarafından düzenlenen ve ana teması "Kültürel miras - 100'leşme" olan 4. Uluslararası Van Gölü Film Festivali, 6-12 Aralık'ta gerçekleşecek.

Konu hakkında yapılan açıklamada, 2015'in her şey ve herkes için zorlu bir yıl olduğu, bu zorlukların ister istemez festivallere de yansıdığı belirtildi.

Bu nedenle birçok festivalin iptal edildiği, bir çoğunun ertelediği ve sürüncemede kaldığı bildirilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Bu festivaller arasında, henüz 4 yaşında olan ve gücünü gönüllü ekibinden alan, yeterli kaynaklara sahip olmadan, imkansızlıktan imkan yaratan, 4. Uluslararası Van Gölü Film Festivali de var. Fakat vazgeçmedik, kolaya kaçmadık ve sürdürülebilir bir etkinlik anlayışıyla, duruşumuzla, festivalimiz tarihlerine yaklaştık ve nihayet sinema ve belgesel filmler jüri başkanlarımızı belirledik."

Festivalin Sinema Filmleri Jüri  Başkanı Filiz Kutlar, Belgesel Filmler Jüri Başkanı Özge Çelikaslan, sinema filmleri ana jüri üyeleri, Junichi Kajioka, Sharam Alidi, Hasan Karabulut, Moharrem Zeinalzadeh, belgesel film ana jüri üyeleri Mesut Tufan, Baran Uğurlu, ön jüri üyeleri ise Bilal Bulut, Rojda Şükran Demir, Mehmet Ünal, Neslihan Kültür olarak belirlendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 4. Uluslararası Van Gölü Film Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement