4'üncü Portakal Çiçeği Karnavalı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

4'üncü Portakal Çiçeği Karnavalı'na Doğru

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Portakal Çiçeği Karnavalı'nın resmi açılışının 9 Nisan'da, aktivitelerin ise 6-10 Nisan'da yapılacağı bildirildi.

05.04.2016 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Portakal Çiçeği Karnavalı'nın resmi açılışının 9 Nisan'da, aktivitelerin ise 6-10 Nisan'da yapılacağı bildirildi.

Karnaval komitesinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye ve dünyanın farklı yerlerinden gelen binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen "Nisan'da Adana'da 4'üncü Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı"na bu yıl da yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi göstermesi beklendiği belirtildi.

Karnavalın fikir önderi Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi Ali Haydar Bozkurt, son dönemde meydana olaylardan dolayı tarifsiz acılar yaşandığını belirterek, karnaval programında değişiklikler yapıldığını kaydetti.

Bozkurt, şunları bildirdi:

"Birçok şehidimiz var, birçok sivil vatandaşımız hayatını kaybetti. Tüm bu acılar bu kadar taze ve sıcak yaşanırken, buna duyarsız kalmamız düşünülemezdi. Bu nedenle daha önce ilan ettiğimiz karnaval programımızdan eğlenceye yönelik bazı etkinlikler için değişikliklere gittik. Karnaval programının eğlence bölümlerini programdan çıkartıp, sanat ve kültür etkinliklerini programda bıraktık. Yalnızca eğlenceye yönelik etkinlikleri yani korteji ve büyük katılıma sahne olan konserleri programımızdan çıkardık. Bunun anlayışla karşılanacağını biliyoruz."

Karnaval boyunca kültür ve sanat etkinlikleri, sanatsal sergiler, söyleşiler, kapalı mekan aktiviteleri, imza günleri, tanıtım etkinlikleri, çeşitli açık hava atölyeleri, sportif gösteriler, lezzet istasyonları olacak. Ayrıca, Adana hediyelikleri ve el işi stantları gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.

Karnavala başta Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim olmak üzere Nükhet Duru, Pascal Nouma, Keremcem, Hasan Şaş, Sevcan Orhan, Levent-Nur Veziroğlu, Yetkin Dikinciler, Ceyhun Yılmaz, İpek Tuzcuoğlu, Timur Savcı, Altan Gördüm, Menderes Samancılar, Mehmet Turgut, Ayşegül Dinçkök, Erdal Cindoruk, Doğan Duru, Melike Güner, Feridun Düzağaç, Günseli Kato, Murat Hasari, Güven Kıraç, Mustafa Alabora, Işık Öğütçü, Turgut Kazan, Galip Erdal, İmren Aykut, İzzet Çapa, Rıza Akın, Levent Özdilek, Çetin Akdeniz, Koray Çalışkan, Gökay Kalaycıoğlu, Halil İbrahim Kalaycıoğlu ve Çiğdem Kayalı olmak üzere iş, sanat, spor ve cemiyet hayatından çok sayıda ünlü konuğun katılacağı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 4'üncü Portakal Çiçeği Karnavalı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement