4 Üniversite Öğrencisinin İlk Uyuşturucu Denemesi Faciayla Bitti, 2 Kişi Öldü 2 Kişi Komaya Girdi - Son Dakika
Güncel

4 Üniversite Öğrencisinin İlk Uyuşturucu Denemesi Faciayla Bitti, 2 Kişi Öldü 2 Kişi Komaya Girdi

4 Üniversite Öğrencisinin İlk Uyuşturucu Denemesi Faciayla Bitti, 2 Kişi Öldü 2 Kişi Komaya Girdi

Bursa’da Uludağ üniversitesinde öğrenim gören dört öğrencinin ilk uyuşturucu deneme partisi faciayla noktalandı.

12.05.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da Uludağ üniversitesinde öğrenim gören dört öğrencinin ilk uyuşturucu deneme partisi faciayla noktalandı. İki öğrenci hayatını kaybetti, komaya giren diğer iki genç ise yoğun bakıma alındı. Oğlunu uyuşturucudan kaybeden baba ise gençlere tavsiyelerde bulundu. Leblebi gibi uyuşturucu satıldığını iddia eden 3 çocuk babası M.E., "Gençlere tavsiyem her türlü ottan çöpten uzak dursunlar" dedi.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece G.K.'nin oturduğu Nilüfer ilçesi Dumlupınar Mahallesi Selanik Caddesi üzerindeki öğrenci evinde meydana geldi. Uludağ Üniversitesi (UÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi son sınıf öğrencisi 24 yaşındaki İ.E. aynı okulda okuyan arkadaşları G.K. (23), M.Y.(23) ve K.K. (23) ile birlikte ilk kez uyuşturucu içmek için bir araya geldi. Uyuşturucu hap kullandıkları iddia edilen gençler gecenin ilerleyen saatlerinde komaya girdi. Aleme katılmayan M.K. ise sabaha karşı uyandığında dört arkadaşını da baygın halde bulunca hemen polisi aradı. 112 acil servis ambulanslarıyla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan gençlerden İ.E ve G.K. hayatını kaybetti.

Komaya giren M.Y. ve K.K. ise Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yer olmadığı için Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki gencin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Savcılık ise olayla alakalı soruşturma başlattı. Extacy hap içtikleri üzerinde durulan gençlerin cesedi inceleme için otopsiye kaldırıldı. Acı haberle Balıkesir'den Bursa'ya gelen 3 çocuk babası M.E. gençlere tavsiyelerde bulundu. Metanetini koruyan çiftçi baba M.E. oğlunun sigara bile içmediğini belirterek, "Söyleyecek bir şeyim yok ki. Söyleyeceğim devletin başındaki büyüklere. O baştakileri tutsunlar. Gençlere tavsiyem her türlü ottan çöpten uzak dursunlar. Bu lanet şeyden uzak dursunlar. Ama her şey gençlerle bitmiyor. Önlem alınacağını da zannetmiyorum. Sokak ortasında leblebi gibi satılan bir şey için nasıl önlem alınacak? Önlem alınsa bunlar leblebi gibi satılmazdı. Herkes istediği yerden istediği şeyi bulabiliyor" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 4 Üniversite Öğrencisinin İlk Uyuşturucu Denemesi Faciayla Bitti, 2 Kişi Öldü 2 Kişi Komaya Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement