4 Yaşındaki Çocuk Servis Aracının Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

4 Yaşındaki Çocuk Servis Aracının Altında Kaldı

4 Yaşındaki Çocuk Servis Aracının Altında Kaldı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahallesinde öğrenci servisi altında kalan 4 yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti.

17.12.2014 14:52  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahallesi'nde öğrenci servisi altında kalan 4 yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Bağlık Mahallesi'nde Küme Evler mevkiindeki köprüde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Ali T. yönetimindeki 59 J 2180 plakalı servis aracı, bölgeden öğrenci aldıktan sonra ilçe merkezine doğru hareket etti. Bu sırada köprüde arabasıyla oynayan 4 yaşındaki Bulut Camgöz'ü fark edemeyen servis aracı küçük çocuğun üstünden geçti. Servis aracının tekerleğinin başının üstünden geçmesi sonucu feci şekilde hayatını kaybeden 4 yaşındaki Bulut'un ailesi ve yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

BABASINI DA TRAFİK KAZASINDA KAYBETMİŞTİ

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan emniyet güçleri, servis sürücüsü Mehmet Ali T.'yı gözaltına aldı. Küçük Bulut'un cansız bedeni Cumhuriyet Savcısı'nın ön incelemesinin ardından olay yerine gelen cenaze aracıyla Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 4 yaşındaki Bulut Camgöz'ün, 3 yıl önce babasını da bir trafik kazasında kaybettiği öğrenildi.

Kaza nedeniyle sinir krizleri geçiren Bulut Camgöz'ün ailesi ve yakınları, kaza mahalinde bulunan servis aracının camını taşla kırdı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Çocuklarımız, oyun oynayabilecekleri bir park alanı olmadığı için yol ortasında oyun oynuyorlar. Araçlar buradan çok hızlı geçiyor. Bu yolun her iki tarafında kasis yapmak çok mu zordu?" ifadelerini kullandı.

Küçük Bulut'tan geriye sadece oyuncak at arabası kaldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 4 Yaşındaki Çocuk Servis Aracının Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement