4 Yıl Önce Aşkını Dağlara Yazan Genç Muradına Erdi - Son Dakika
Yerel

4 Yıl Önce Aşkını Dağlara Yazan Genç Muradına Erdi

Ahmet Oluğ: "Ben çok mutluyum. Darısı tüm sevenlerin ve bekarların başına"

12.10.2014 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazaryeri ilçesinde, 4 yıl önce sevgisini ifade etmek için 6 dekarlık bir tarlaya "Seni seviyorum" diye yazan genç, muradına erdi.

2010 yılının Nisan ayında Pazaryeri Devlet Hastanesi çalışanları ve Çok Programlı Lise öğrencileri binalarının karşısında bulunan tarlada traktörle sürülerek "Seni seviyorum" yazısını görünce şaşkınlıklarını gizleyememiş ve yazanı merak etmişlerdi.

Üniversite öğrencisi Ahmet Oluğ, 4 yıl önce Çok Programlı Lisede okuyan Nurdan Yalamaç'ın okulun camından göreceği şekilde yazarak, ilçede ilgiyi üzerine çekmişti.

Oluğ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nurdan ile arkadaşlıklarının 7 yıl önce okulda başladığını, 4 yıl önce Nurdan'ın okuluna bakan 6 dekarlık tarlaya aşkını ispatı için traktör pulluklarıyla "Seni seviyorum" diye yazdığını hatırlatarak, yaptığı hareketin ilçede birçok arkadaşına değişik fikirler verdiğini söyledi.

7 yıllık beklentinin sonunda Nurdan ile hayatlarını birleştirdiklerini ifade eden Oluğ, "Ben çok mutluyum. Darısı tüm sevenlerin ve bekarların başına" dedi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 4 Yıl Önce Aşkını Dağlara Yazan Genç Muradına Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement