40.yeşil Bursa Rallisi'ni Yağız Avcı Kazandı - Son Dakika
Güncel

40.yeşil Bursa Rallisi'ni Yağız Avcı Kazandı

40.yeşil Bursa Rallisi\'ni Yağız Avcı Kazandı

2015 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın son asfalt yarışı olan Bursa Rallisi Yağız Avcı'nın zaferiyle sonuçlandı.

14.06.2015 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın son asfalt yarışı olan Bursa Rallisi Yağız Avcı'nın zaferiyle sonuçlandı.

Bursa Büyükşehir belediyesi, Crowne Plaza, Toktaş Otomotiv Hankokk ve Störer Kentvizyon'un sponsorluğunda Bursa Otomobil Sporunu Sevenler Kulübü (BOSSEK) tarafından düzenlenen ve Türkiye Ralli Şampiyonası'nın son asfalt yarışı olan 40. Yeşil Bursa Rallisi'nde ilk gün Kültürpark içerisinde seyirci özel atabı ile başlayan yarışma genel klasmanda Yağız Avcı günü ilk sırada tamamladı.

Özel atabın ardından Crowne Palaza önünden verilen startla araçlar, Dağgüney, Firoz etaplarını ikişer kez geçtiler. Bu sabah 9.00'da verilen yarışta, Crowne Plaza, Firoz ve Delice etaplarını geçen sürülüren öğleden sonra ise Keles istikametine gittiler.

Yeşil Bursa Rallisinde genel klasmanda Yağız Avcı, iki çekerde Ferhat Tanrıbilir, sınıf N'de Mustafa Çakal, sınıf 3'te Turgay Özdemir, kadınlarda Burcu Çetinkaya, gençlerde Ümitcan Özdemir ve historic klasmanında Engin Kap ilk günün birincileri oldu.

Otomobiller, 503 kilometrelik parkurda, toplam uzunluğu 140 kilometre olan özel etaplarda kayısayı bir mücadele sergilediler.

Genel Kalasmanda Neo Motorszpor'dan Yağız Avcı-Bahadır Güvenmez birinci, Castrol Ford Team Türkiye'den Murat Bostancı- Onur Vatansever ikinci, CFTT Takımı'ndan Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz üçüncü sırayı aldı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 40.yeşil Bursa Rallisi'ni Yağız Avcı Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement