40. Yıllarını Başkan Sözlü ile Kutladılar - Son Dakika
Yerel

40. Yıllarını Başkan Sözlü ile Kutladılar

40. Yıllarını Başkan Sözlü ile Kutladılar

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü evliliklerinin 40 yılını dolduran çiftler ile bir araya geldi.

15.02.2017 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü evliliklerinin 40 yılını dolduran çiftler ile bir araya geldi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin evliliğinin kırk yılını dolduran çiftler için düzenlediği özel yemekte çiftler ile bir araya gelen Başkan Sözlü, sevgiyi ifade edebilmenin önemini vurguladı.

24 yılı geride bıraktılar

Adana Büyükşehir Belediyesi, evliliğinin kırk yılını dolduran çiftler için özel bir yemek düzenledi. Yemeğe Başkan Hüseyin Sözlü, Zeynep Sözlü ile birlikte katıldı. Evliliklerinin 24. yıl dönümünü 40 yılını geride bırakan çiftlerle birlikte kutlayan Başkan Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü'ye ilgi yoğundu. Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli'nde düzenlenen yemeğe katılan çiftlerden elli yılı geride bırakan iki çiftin evliliğine dair hazırlanan videolar salonda duygusal anlar yaşattı.

"Sevginizi ifade etmekten çekinmeyin"

Yemek sonrası konuşan Başkan Sözlü, böylesi anlamlı bir günde evlilikte kırk yılı geride bırakmış çiftlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Sevgide cimrilik yapılmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Sözlü, "Milletimizin temel yapı taşı olan ailelerin ayakta durabilmesi için sevgiyi ifade edebilmek çok önemli. Sahip olduğumuz değerler bütününe sevgimizi ifade edebilmeliyiz. Birbirimize sevgimizi ifade ederken tereddüt etmeyelim. Gönül insanı Yunus Emre'nin de dediği üzere sevelim, sevilelim bu dünya kimseye kalmaz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 40. Yıllarını Başkan Sözlü ile Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement