40 Yıllık Alışkanlıklarından Vazgeçip Tatile Ayvalık'a Geldiler - Son Dakika
Yerel

40 Yıllık Alışkanlıklarından Vazgeçip Tatile Ayvalık'a Geldiler

Bulgaristan'ın değişik kentlerinde bulunan huzurevi ve sosyal hizmet kurumlarının yöneticilerinden oluşan grup, 40 yıllık tatil alışkanlıklarını değiştirerek bu yıl Ayvalık'ı tercih etti.

25.09.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulgaristan'ın değişik kentlerinde bulunan huzurevi ve sosyal hizmet kurumlarının yöneticilerinden oluşan grup, 40 yıllık tatil alışkanlıklarını değiştirerek bu yıl Ayvalık'ı tercih etti.

Her yıl tatil için Güney Ege'ye giden 30 kişilik Bulgar grup, bu sene adını sıklıkla duyup övgüler aldıkları Ayvalık'a geldi. Yaklaşık 40 yıllık alışkanlıklarını değiştirip ilk kez Ayvalık'ı tercih eden tatilciler, Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i ziyaret ederek, ilçeyi çok beğendiklerini ve bundan sonraki yıllarda tatil için yine geleceklerini söyledi.

Ayvalık'ın denizi, doğası, tarihi ve kültürel yapısıyla diğer yerlere hiç benzemediğini dile getiren grup, ülkelerine döndüklerinde yakınları ve arkadaşlarına ilçeyi tavsiye edeceklerini kaydetti.

İlçede yaşlı ve çocuklara ayrı bir önem verildiğini de yaptıkları araştırmalarla öğrendiklerini belirten Bulgar tatilciler, bu konuda Gençer'i kutladı.

Gençer de grubun Ayvalık hakkındaki düşüncelerinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, Bulgaristan ile Türkiye'nin komşu olduğunu ve iyi ilişkilerin daha üst noktalara taşınması gerektiğini bildirdi.

Ayvalık'a gelenin bir daha vazgeçemediğini vurgulayan Gençer, "Tanıdıkça daha çok beğenip seveceklerine inanıyorum. Ülkelerine döndükten sonra oradaki dostlarına buralarını tavsiye ederlerse bizi mutlu edeceklerdir. Sizi önümüzdeki yıllarda da burada görmek isteriz" dedi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 40 Yıllık Alışkanlıklarından Vazgeçip Tatile Ayvalık'a Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement