400 Aileye Kuru Gıda Yardımı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

400 Aileye Kuru Gıda Yardımı Yapıldı

400 Aileye Kuru Gıda Yardımı Yapıldı

KEJANDER ve Aydınlık Dünya Vakfı, Şanlıurfa'da 400 aileye gıda yardımında bulundu.

12.06.2016 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayı dolayısıyla Şanlıurfa'da vakıflar ve dernekler tarafından maddi durumu iyi olmayan ailelere gıda yardımı yapılıyor. Kejan Aşireti (KEJANDER) ve Aydınlık Dünya Vakfı da, Şanlıurfa'da 400 aileye gıda yardımında bulundu.
KEJANDER Genel Başkanı Dr. Mehmet Cerrah Kıran, yaptığı açıklamada, bu yıl Ramazan Ayında KEJANDER Derneği adına 200, Aydınlık Dünya Vakfı adına da 200 olmak üzere toplamda 400 aileye gıda yardımında bulunduklarını söyledi.
Yardımları Bozova, Hilvan, Siverek ve Ceylanpınar ile kent merkezinde maddi durumu iyi olmayan ailelere dağıttıklarını dile getiren KEJANDER Genel Başkanı Dr. Kıran, bu yaptıkları yardımların önümüzdeki yılda devam edeceğini belirterek, "Önümüzdeki sene daha çok aileye yardımda bulunmayı planlıyoruz. Yardımlarımızı sadece Şanlıurfa ile sınırlı tutmayacağız. Diyarbakır, Bingöl, Elazığ, Siirt, Batman gibi illerde de fakir fukaranın yanında olmaya çalışacağız. Dernek ve vakıf olarak buna benzer birçok faaliyette bulanacağız. Amacımız Şanlıurfalı hemşerilerimize hizmet etmektir, bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyoruz" dedi. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 400 Aileye Kuru Gıda Yardımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement