400 öğrencinin kışlık kıyafet ve ayakkabı ihtiyacı karşılandı… - Son Dakika
Güncel

400 öğrencinin kışlık kıyafet ve ayakkabı ihtiyacı karşılandı…

Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği üyeleri, bir kez daha çocukların yüzünü güldürdüler.

09.02.2017 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği üyeleri, Akçaova Haldun Tınaztepe İlkokulu ve Ortaokulu ile Yayladağı Dağdüzü İlkokulu'nu ziyaret ederek burada eğitim gören öğrencilere kışlık kıyafet, mont, ayakkabı ve bot yardımında bulundular.

Akçaova Haldun Tınaztepe İlkokulu ve Ortaokulu ile Yayladağı Dağdüzü İlkokulu'nda düzenlenen iki ayrı etkinliğe Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabök'ün eşi Zuhal Karabök, Zorkun Medya Sahibi Gazeteci Hüseyin Zorkun, Dernek Başkanı Serpil Öğüt ve yönetim kurulu üyeleri ile Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı...
Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Serpil Öğüt etkinlikte yaptığı kısa açıklamada, "Geleneğimizi sürdürüyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da kışlık yardım projemizi gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Okullarımızı ziyaret ederek, çocuklarımızın kışlık kıyafet, mont ve ayakkabı, bot ihtiyaçlarını karşılamak ve onları mutlu ederek ve yüzlerini güldürmek bizleri de çok mutlu ediyor. Bu projemizde bize destek olan ayakkabı imalatçısı esnafımıza ve kıyafetleri sağlayan LC Waikiki firmasına desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Etkinlikte, her iki okulda teşekkür ve takdir alan 400 öğrencinin kışlık kıyafet ve ayakkabı ihtiyacı karşılandı.
Etkinlikler sonunda, her iki okul müdürü tarafından, Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Serpil Öğüt'e birer teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 400 öğrencinin kışlık kıyafet ve ayakkabı ihtiyacı karşılandı… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement