41 Genç 41 Gelecek'te Eğitimler Hız Kesmiyor - Son Dakika
Güncel

41 Genç 41 Gelecek'te Eğitimler Hız Kesmiyor

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in gençler için hazırlatarak uygulamaya koydurduğu 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi Projesi'nin katılımcı gençleri hafta sonu Gebze'de film çözümlemesi yaptı.

02.03.2015 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençler, eğitimci İbrahim Zeyd Gerçik ile sohbet havasında geçen çalışmada inanç, tarih, kültür bilinçlerinin yanı sıra özüne güven, kendini çeşitli ortamlarda ifade edebilme konularında paylaşımlarda bulundu.

KÖŞKER'İN YAKIN TAKİBİNDE

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in talimatıyla gençlere yönelik özel olarak hazırlanan ve yakından takip ettiği 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi Projesi'nde eğitim çalışmaları aralıksız devam ediyor. İstanbul Şehir Üniversitesi işbirliğinde belirlenen program dahilinde Gebze ve İstanbul'da gerçekleştirilen çeşitli faaliyetlere katılan Gebzeli gençler, geçtiğimiz hafta sonu yönetim psikolojisi uzmanı eğitimci yazar İbrahim Zeyd Gerçik'in Gebze'de verdiği derse katıldı.

GENÇLER 'UYANIŞ'I İRDELEDİLER

Gebze Kültür Merkezi kompleksinde gerçekleştirilen hafta sonu programına katılan geleceğin lideri gençler ilk olarak izledikleri 'Uyanış' isimli filmin çözümlemesini İbrahim Zeyd Gerçik ile birlikte yaptı. İzlediklerin filmin kendisinde bıraktığı izlenim ve gerçek hayatta izdüşümleri hakkında değerlendirmelerde bulunan gençler daha sonra eğitimci İbrahim Zeyd Gerçik ile sohbet havasında geçen çalışmada inanç, tarih, kültür bilinçlerinin yanı sıra özüne güven, kendini çeşitli ortamlarda ifade edebilme konularında paylaşımlarda bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 41 Genç 41 Gelecek'te Eğitimler Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement