41 Mahalle Muhtarı İle 5 Yıllık Stratejik Plan Toplantısı - Son Dakika
Güncel

41 Mahalle Muhtarı İle 5 Yıllık Stratejik Plan Toplantısı

41 Mahalle Muhtarı İle 5 Yıllık Stratejik Plan Toplantısı

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, eş başkanları ve ilçedeki 41 mahalle muhtarının da katıldığı 5 yıllık stratejik plan için toplantı gerçekleştirdi.

27.08.2014 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, ilçenin 5 yıllık stratejik planı için toplantı gerçekleştirdi.
Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu ve Eşbaşkan Ülkü Baytaş moderatörlüğünde meclis salonunda gerçekleştirilen Stratejik Plan toplantısına, Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Gülistan Nazlıer Koyuncu ile Yenişehir sınırları içerisinde bulunan 41 mahalle muhtarı katıldı.

Belediye faaliyetlerinin anlatıldığı slayt sunumun da yapıldığı toplantıda, mahalle muhtarları kendi mahallelerine yönelik yol ve kanalizasyon isteklerinde bulundu.

Geleceğimizi Planlıyoruz

Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, ''geleceğimizi birlikte planlıyoruz'' şiarıyla hareket ettiklerini söyledi.

Kurbanoğlu, "Stratejik plan oluşturma çalışmasında katılım süreçlerini esnek tutarak, her kesimden görüş ve öneri almaya devam ediyoruz. Stratejik Planını eylül ayı sonunda tamamlayacağız. Böylelikle 5 yıl boyunca sürdürülecek çalışmalar halkımızla birlikte bir plana kavuşturulmuş olacaktır" dedi.

Asıl Amaçlar

Yenişehir Belediye Eşbaşkanı Ülkü Baytaş ise asıl amaçlarının halkın, sivil toplum örgütlerinin, demokratik kitle örgütlerinin ve akademisyenlerin stratejik plan oluşturulması sürecine katılımını sağlamak olduğunu kaydetti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 41 Mahalle Muhtarı İle 5 Yıllık Stratejik Plan Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement