415 Kilometre Pedal Çevirip Atatürk'ü Ziyaret Ettiler - Son Dakika
Güncel

415 Kilometre Pedal Çevirip Atatürk'ü Ziyaret Ettiler

415 Kilometre Pedal Çevirip Atatürk\'ü Ziyaret Ettiler

AVCILAR'daki Anka Bisiklet Kulübü Derneği üyeleri, 415 kilometre pedal çevirerek Anıtkabir'e ulaşırken Mustafa Kemal Atatürk'ü ve son dönemde verilen şehitleri andı.

05.09.2016 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AVCILAR'daki Anka Bisiklet Kulübü Derneği üyeleri, 415 kilometre pedal çevirerek Anıtkabir'e ulaşırken Mustafa Kemal Atatürk'ü ve son dönemde verilen şehitleri andı.

Avcılar'daki metrobüs durağı önünden pedal çevirmeye başlayan 9 bisikletlinin sayısı güzergahtaki katılımlarla 15'e ulaştı. 2015'te kuruluş işlemlerini tamamlayan Avcılar Anka Bisiklet Kulübü Derneği Başkanı Cengiz Türkmen, bu yıl çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtirken, gittikleri her yerde ilgi gördüklerini söyledi.

Anıtkabir'i gelinlik ve damatlıkları ile ziyaret eden bir çift ile hatıra fotoğrafı çektirdiklerini anlatan Türkmen, şöyle konuştu:

"Avcılar Belediyesi'nin verdiği destek ile bu yıl ikinci kez Anıtkabir'e kadar pedal çevirdik. Aramızda ilk kez uzun tura çıktığı için çok heyecanlanan arkadaşlarımız da vardı. Bursa'ya araçla gittik ve buradan itibaren pedal çevirmeye başladık. İnegöl üzerinden Eskişehir'e gidip konakladık. İkinci gün Polatlı'daydık.. Toplamda 415 kilometre pedal çevirerek ulaştık. Başkentte bizi 100'den fazla bisikletli karşıladı. Anıtkabir nöbetçi komutanına, kulübümüz ve Avcılar Belediyesi'nin logolarıyla hazırlanmış plaketleri verdik. Komutanlık tarafından tahsis edilen rehber eşliğinde Anıtkabir'i gezdik, Atamız'ı andık, son dönemdeki şehitlerimizi yad ettik."

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 415 Kilometre Pedal Çevirip Atatürk'ü Ziyaret Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement