42 Maslak'ta "The Glamorous Romantic Night" - Son Dakika
Güncel

42 Maslak'ta "The Glamorous Romantic Night"

42 Maslak'ta gerçekleşen "The Glamorous Romantic Night" konseptli partiye cemiyet ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

30.11.2015 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uninvited Jazz Band müzik grubunun canlı performasıyla renk kattığı geceye Feryal Gülman, Derin Sarıyer, Jülide Ateş, Onur Baştürk, Zeynep- Metin Fadıllıoğlu, Sitare Akdilek, Ayşe Kucuroğlu, Mustafa Taviloğlu, Sinan Özkök ve Muzaffer Yıldırım gibi iş ve cemiyet dünyasından ünlü isimler katıldı.

Davetleriyle sanat, iş ve cemiyet dünyasının üst düzey simalarını bir araya getiren 42 Maslak, yine çok özel bir davete imza attı. "The Glamorous Romantic Night" konseptli parti 26 Kasım Perşembe gecesi 42 Maslak'ın 38. katında bulunan Penthouse'da gerçekleşti. Uninvited Jazz Band adlı müzik grubunun canlı performansıyla renk kattığı geceye Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı ve Bay İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Zeynep Salman'ın yanı sıra Feryal Gülman, Derin Sarıyer, Jülide Ateş, Onur Baştürk, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu, Füsun Hattat, Esra Kaktüs, Sitare Akdilek, Mustafa Taviloğlu, Muzaffer Yıldırım, Sinan Özkök gibi cemiyet ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 42 Maslak'ta 'The Glamorous Romantic Night' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement