43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Görkemli Bir Törenle Sahiplerine Verildi - Son Dakika
Güncel

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Görkemli Bir Törenle Sahiplerine Verildi

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Görkemli Bir Törenle Sahiplerine Verildi

TELEVİZYON ve müzik dünyasının en prestijli ödül töreni "Pantene Altın Kelebek Ödülleri", dün akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenen görkemli bir geceyle sahiplerini buldu.

14.11.2016 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TELEVİZYON ve müzik dünyasının en prestijli ödül töreni "Pantene Altın Kelebek Ödülleri", dün akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenen görkemli bir geceyle sahiplerini buldu. Türkiye'nin merakla beklediği, televizyon ve müzik dünyasının 'en iyi' isimlerine ödüllerinin verildiği 'Pantene Altın Kelebek', 43. yılında tüm görkemiyle gerçekleşti. Yıldızlar geçidindeki törene, Türkiye'nin önde gelen sanatçıları, müzik ve televizyon dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Ödül töreni öncesinde Türkiye'nin önde gelen sanatçıları, müzik ve televizyon dünyasının ünlü isimleri kırmızı halıda boy gösterdi. Saat 19.00'da kokteylle başlayan gecede Cengiz Semercioğlu, Ece Sükan, Sibel Arna, Onur Baştürk, Pantene Saç Stilisti Önder Tiryaki davetlilerle kırmızı halıda röportaj yaptı. Geceye katılan 'Tatlı İntikam' dizisi oyuncuları da kırmızı halıda yürüyenler arasındaydı. Dizinin başrollerini paylaşan Furkan Andıç, Leyla Lydia Tuğutlu heyecanlı olduklarını söyleyerek "Birçok dalda adayız, gururluyuz. İronik bir durum var, dizimiz final yaptı. Son kez ekip olarak katılmak istedik" şeklinde konuştu.

'Hayat Şarkısı' dizisinin oyuncuları da gecedeydi. Dizide Bayram Cevher karakterini canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan, "Ekipçe iyi vakit geçirmek için geldik. Çok eğleneceğiz inşallah" dedi. Dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik "Heyecanlıyız, mutluyuz. Ödüller halk oylaması ile belirleniyor. Halk da her şeyi görüyor. Ödül alanlar hak ettiği için alıyor olacak" diye konuştu.

Kırmızı halıda boy gösteren 'Poyraz Karayel' dizisinin oyuncuları Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ise "43'üncü kez verilen çok prestijli bir ödül. İki senedir dizimizle adayız. Çok mutluyuz heyecanlıyız. Kazanan kaybedenin olduğu bir yarışma programında değiliz. Bu akşam burada olmak, ambiansı paylaşmak yeterince güzel" dedi.

YILIN MEDYA ÖDÜLÜ HANDE FIRAT'A

Gecenin en anlamlı anlarından biri darbe girişimi gecesi  FaceTime ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bağlantıya geçen CNN TÜRK'ün Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın Yılın Medya Olayı Özel Ödülü'nü Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın elinden almasıydı. Ödül töreni öncesi, kırmızı halıda gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Hande Fırat, "Gurur duyuyorum, burada olmak çok güzel. Doğan ailesiyle de büyük gurur duyuyorum. Ben işimi yaptım. Evrensel ilkeler çerçevesinde sonuna kadar gazetecilik yapmaya çalıştım. Umarım hep böyle devam edeceğim" şeklinde açıklama yaptı.

SANATÇILARIN GECE HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİ

Yonca Evcimik: Ben müzikallerde dans ederken de katıldığım Altın Kelebek törenleri oldu. Türkiye için çok önemli bir tören. Burada olduğum için mutluyum.

Orhan Gencebay: Alanı da vereni de kutluyorum. Çok güzel bir gece, dostlar da var. Bu gecenin varlığı moral veriyor. Ödül almak kolay değil.

İrem Derici: Altın Kelebek Türkiye'nin tartışmasız en şaşalı ve kaliteli ödül töreni. Yıllar önce en iyi çıkış ödülünü aldım. Bu gece de büyük isimlerle birlikte ufak bir şov yapacağım, gururluyum.

Sıla: Gelenekselleşmiş bir ödül töreni. Bu gecenin içinde olmak güzel. Çok güzel bir akşam olmasını diliyorum.

'Kısmetse Olur' programının sunucusu Seda Akgül: Hem sunucu hem de en iyi program dalında adayız. Umarım program dalında ödül alırız. Çünkü o kadar kişinin emeği var ki, o kadar çalışıyoruz ki inşallah program ödülünü kucaklar, gideriz.

Kanal D sunucusu Şule Zeybek: Altın Kelebek müthiştir, yıla damgasını vurur. Kaliteli bir ödül törenidir. Aday olanlara başarılar diliyorum.

Televizyon programcısı Sahrap Soysal: "Hürriyet Kelebek gazetesinde 12 yıldır çalışıyorum. Kimler ödül alacak diye çok heyecanlıyım.

TARKAN'DAN SAHNE ŞOVU

Saat 19.00'da kokteylle başlayan geceye televizyon, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Okan Bayülgen ve Pelin Akil Altan'ın sunumuyla renklenen gecede Tarkan geceye özel bir performans sergiledi. Ahde Vefa albümüyle 'En İyi Proje' ödülünü alan Tarkan şarkılarıyla da hem ekran başındakilere, hem de salondakilere keyifli anlar yaşattı.

SELAMİ ŞAHİN İLE NOSTALJİ YOLCULUĞU

Pantene Altın Kelebek gecesinde 'Müzikte 50. Yıl Özel Ödülü'nün sahibi olan Selami Şahin'in sahneye çıktığı anlar ise izleyicileri nostaljik bir yolculuğa çıkardı. 1975 yılında 'Sen Mevsimler Gibisin' adlı şarkısıyla ödül alan Şahin, aynı şarkıyı tam 41 yıl aradan sonra seslendirdi. Gecenin bir diğer özel ödülü ise Demet Akalın'ın oldu. 'Müzikte 20. Yıl Özel Ödülü' takdim edilen Demet Akalın, yeni albümünden 'Hayalet' isimli şarkıyı seslendirdi.

CÜNEYT ARKIN'DAN DUYGU YÜKLÜ KONUŞMA

Sevilen grup Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ), "Yaşam Boyu Başarı Ödülü"nü gecenin sunucusu Okan Bayülgen'den aldı. Gecenin en uygu dolu anları ise 'En İyi Kadın ve Erkek Komedi Oyuncusu' ödüllerini vermek için sahneye gelen Cüneyt Arkın'ın konuşması sırasında yaşandı. Sahneye oğlu Kaan Cüreklibatur ile birlikte gelen Arkın, "90 dakikalık filmlerin 60 dakikasında havada uçan ben, şimdi oğlumun yardımıyla yürüyorum. Sizi seviyorum" diyerek salona seslendi.

İREM DERİCİ'DEN 'EN İYİ ŞARKI' SÜPRİZİ

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde sahneye çıkan İrem Derici, 'En İyi Şarkı' dalında aday olan 5 şarkıdan da küçük bölümler seslendirdi. Ödül, "Bağdat" şarkısıyla Ayla Çelik'in oldu. 'Bağdat' şarkısında şovmen Beyazıt Öztürk ile düet yapan Ayla Çelik, ödülünü yine Beyazıt Öztürk'ün elinden aldı. 'Okyanus' şarkısıyla listelere hızlı bir giriş yapan Derya Uluğ'a ödülünü bir dönem vokalistliğini yaptığı Ebru Gündeş takdim etti.

Pantene Altın Kelebek özel jürisi tarafından seçilen "Pantene Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde Dilan Çiçek Deniz, Melisa Aslı Pamuk ve Simge Sağın ödüllerini Pantene marka yüzü Neslihan Atagül Doğulu'nun elinden aldı. Genç oyuncular geceye Pantene saç stilisti Önder Tiryaki ile hazırlandı. 'Gecenin Yıldızı Ol' kategorisine başvuran okuyucular arasından seçilen 10 kişi ise kırmızı halı deneyimini yaşayarak geceye katıldı.

ALTIN KELEBEK'İ KUCAKLAYANLAR MUTLUYDU

Gecenin sonunda ödülü kucaklayanlar salondan ayrıldı. En iyi klip dalında ödül alan Hande Yener, "Bu çok zor bir ödül. Mor şarkısı, klibiyle ödül aldı. Bu üçüncü Altın Kelebek'im. İçeride çok güzel bir ortam vardı. Güzel performanslar izledik. Teşekkür ederim herkese" dedi.

43. PANTENE ALTIN KELEBEK KAZANANLAR ŞÖYLE:

En İyi Dizi: Diriliş Ertuğrul (TRT)

Ödülü Veren: Türker İnanoğlu

En Kadın Oyuncu: Burçin Terzioğlu (Kanal D)

Ödülü Veren: Türkan Şoray

En Erkek Oyuncu: İlker Kaleli (Kanal D)

Ödülü Veren: Meryem Uzerli

En İyi Çocuk Oyuncu: Beren Gökyıldız (Show TV)

Ödülü Veren: Ataberk Mutlu

En İyi Komedi Dizisi: Kiralık Aşk (Star) (Ödülü yapımcı Melda Perahya Yalçın ekiple birlikte aldı)

Ödülü Veren: Müjdat Gezen

En İyi Kadın Komedi Oyuncusu: Elçin Sangu (Star)

Ödülü Veren: Cüneyt Arkın

En İyi Erkek Komedi Oyuncusu: Barış Arduç (Star)

Ödülü Veren: Cüneyt Arkın

En İyi Dizi Yönetmeni: Çağrı Vila Lostuvalı (Kanal D)

Ödülü Veren: Mahsun Kırmızıgül

En İyi Kadın Sunucu&Yılın TV Programı Özel Ödülü: Müge Anlı (ATV)

Ödülü Veren: Erkan Yolaç

En İyi Erkek Sunucu: Beyazıt Öztürk (Kanal D)

Ödülü Veren: Barış Tünay

En İyi Kadın Haber Sunucusu: Nazlı Çelik (Star)

Ödülü Veren: Erdoğan Aktaş

En İyi Erkek Haber Sunucusu: Fatih Portakal (FOX)

Ödülü Veren: Sedat Ergin

En İyi Gündüz Kuşağı: Kısmetse Olur (Kanal D)

Ödülü Veren: Derya Baykal

En İyi Spor Programı: Yüzde Yüz Futbol (NTV)

Ödülü Veren: Abdullah Avcı

En İyi Magazin Programı: Renkli Sayfalar (Kanal D)

Ödülü Veren: Demet Akalın

En İyi Dizi Çifti: Tatlı İntikam (Kanal D) Furkan Andıç – Leyla Lydia Tuğutlu

Ödülü Veren: Gülben Ergen

En İyi Türk Pop Müziği Erkek Solist: Murat Boz

Ödülü Veren: Samsun Demir

En İyi Türk Pop Müziği Kadın Solist: Sıla

Ödülü Veren: Nükhet Duru

En İyi Müzik Grubu: Gripin

Ödülü Veren: Samsun Demir

En İyi Çıkış Yapan Solist: Eypio&Burak King - Derya Uluğ

Ödülü Veren: Ebru Gündeş

En İyi Fantezi-Halk Müziği Kadın Solist: Sibel Can

Ödülü Veren: Orhan Gencebay

En İyi Fantezi-Halk Müziği Erkek Solist: Serkan Kaya

Ödülü Veren: Orhan Gencebay

En İyi Klip: Hande Yener 'Mor'- Gülşen Aybaba

Ödülü Veren: Abdullah Oğuz

Yılın Şarkısı: Bağdat&Ayla Çelik

Ödülü Veren: Beyazıt Öztürk

En İyi Proje: Tarkan&Ahde Vefa

Ödül Veren: Feraye Işıl

Pantene Yıldızı Parlayanlar: Melisa Aslı Pamuk-Simge Sağın-Dilan Çiçek Deniz

Ödül Veren: Neslihan Atagül

ÖZEL ÖDÜLLER

Müzikte 20. Yıl Özel Ödülü: Demet Akalın

Ödül Veren: Ebru Gündeş

Yaşam Boyu Başarı Ödülü: MFÖ

Ödül Veren: Okan Bayülgen

Müzikte 50. Yıl Özel Ödülü: Selami Şahin

Ödül Veren: Müjdat Gezen

Yılın Medya Olayı Özel Ödülü: Hande Fırat

Ödül Veren: Aydın Doğan

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Görkemli Bir Törenle Sahiplerine Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun Bafra Narkotik Büro Amirliği'nden silah operasyonu: 3 gözaltı
    12:47 Samsun Bafra Narkotik Büro Amirliği'nden silah operasyonu: 3 gözaltı

    Samsun Bafra Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Kemalpaşa ve İğdir Mahallerinde N.K., V.K. ve A.K. isimli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı silah ve 5 adet dolu kartuş ele geçirildi. 3 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Siirt Valisi Kemal Kızılkaya Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    12:45 Siirt Valisi Kemal Kızılkaya Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Siirt Valisi Kemal Kızılkaya başkanlığında yapılan Seçim Güvenliği Toplantısı'nda, seçimle ilgili mevzuat ve genel esaslar, güvenlik tedbirleri, yasal sorumluluklar ve seçim günü yasakları gibi konular görüşüldü. Vali Kızılkaya, Siirt'te seçimlerin huzur ve güven içinde tamamlanması için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

  • Afyonkarahisar Emirdağ'da Kitap Okuma Etkinlikleri Artacak
    12:45 Afyonkarahisar Emirdağ'da Kitap Okuma Etkinlikleri Artacak

    Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, kitap okuma konusunda gerçekleştirilecek etkinliklerin arttırılmasının önemli olduğunu belirterek, bu yönde yapılacak çalışmaları destekleyeceklerini ifade etti. Emirdağ İlçe Halk Kütüphanesinde düzenlenen 60. Kütüphane Haftası etkinliğine katılan Bilici, en çok kitap okuyanlara derecesine göre kitap, kitap kurdu belgesi ve hediyeler takdim edildiğini söyledi. Kaymakam Bilici, ilçede bu tür etkinlikleri artırmak ve teşvik etmek için çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

  • Eskişehir İl Müftülüğü ve Osmangazi İlahiyat Fakültesi Üniversite Öğrencileriyle İftar Yaptı
    12:44 Eskişehir İl Müftülüğü ve Osmangazi İlahiyat Fakültesi Üniversite Öğrencileriyle İftar Yaptı

    Eskişehir İl Müftülüğü ve Osmangazi İlahiyat Fakültesi, Ramazan ayının bereketini ve manevi atmosferini üniversite öğrencileriyle paylaşmak için bir araya geldi. İl Müftüsü Bekir Gerek, öğrencilerle birlikte iftar programında buluşarak Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurguladı. Program, yapılan duanın ardından sona erdi.

  • Çin, inovasyonla gücünü artırmaya devam edecek
    12:43 Çin, inovasyonla gücünü artırmaya devam edecek

    Çin Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkanı Zhao Leji, Çin'in gücünü inovasyondan alan kalkınma stratejisine bağlı kalacağını ve bilimsel ve teknolojik inovasyonlar yoluyla endüstriyel inovasyonu teşvik edeceğini belirtti. Zhao ayrıca, Çin'in diğer ülkelerle işbirliğini güçlendirmeye, yeni ekonomik büyüme noktaları geliştirmeye ve yapay zeka sektörünün sağlıklı gelişimini teşvik etmeye istekli olduğunu vurguladı.

  • Bahçelievler'de Şüpheli Varil Cinayeti
    12:43 Bahçelievler'de Şüpheli Varil Cinayeti

    Bahçelievler'de bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen şüpheli, cesedi varile koyup yakmakla suçlanıyor. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, varil içerisinde yanmış bir ceset buldu. Yapılan incelemede, iş yerinde kan lekeleri ve kanlı bir bıçak bulundu. Cesedin Mustafa Bayraktar'a ait olduğu belirlendi. Şüpheli B.T, polis tarafından gözaltına alındı ve ifadesinde maktulü annesine sarkıntılık ettiği için öldürdüğünü iddia etti.

  • CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Şoförler ve Otomobilciler Odaları ile Mutabakat İmzaladı
    12:42 CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Şoförler ve Otomobilciler Odaları ile Mutabakat İmzaladı

    CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Muğla Merkez ve İlçe Şoförler ve Otomobilciler Odaları başkanlarıyla mutabakat imzaladı. Mutabakatta, Aras'ın seçim çalışmalarında sık sık dile getirdiği ücretsiz ulaşımda şoför esnafının mağdur edilmemesi, taksi bekleme yerlerinin belirlenmesi, ekonomik sebeplerle taşımacılık faaliyetlerini bırakmak zorunda kalan toplu taşıma esnafının yeniden faaliyetlerine başlaması için desteklenmesi maddeler arasında yer aldı.

  • Bozbey: 31 Mart akşamı 'Gülümseme Bayramı'nı yapacağız
    12:42 Bozbey: 31 Mart akşamı 'Gülümseme Bayramı'nı yapacağız

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart akşamı 'Gülümseme Bayramı'nı yapacaklarını söyledi. Bozbey, Küçükbalıklı Mahallesi'nde halka hitap ederek destek istedi ve mahallenin sorunlarına vakıf olduklarını belirtti.

  • Esenyurt Belediyesi Yollarda Asfalt Kaplama Çalışması Yapıyor
    12:42 Esenyurt Belediyesi Yollarda Asfalt Kaplama Çalışması Yapıyor

    Esenyurt Belediyesi, ilçe genelinde eskiyen ve bozulan yollarda asfalt kaplama çalışması yaparken, mahalleleri de yeni bir görünüme kavuşturuyor.


Advertisement