43 Yaşında Üniversiteyi Birinci Bitiren Memurdan Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

43 Yaşında Üniversiteyi Birinci Bitiren Memurdan Örnek Davranış

43 Yaşında Üniversiteyi Birinci Bitiren Memurdan Örnek Davranış

Kütahya’nın Hisarcık İlçesinde Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Kamu Yönetimi Bölümü’nü Türkiye birincisi olarak bitiren memur İsmail Yel, Belediye Başkanı’nın kendisine verdiği altın ödülünü iftar çadırına bağışladı.

20.06.2016 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık İlçesinde Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Kamu Yönetimi Bölümü'nü Türkiye birincisi olarak bitiren memur İsmail Yel, Belediye Başkanı'nın kendisine verdiği altın ödülünü iftar çadırına bağışladı.

Bor İşletmesinde memur olarak çalışan 43 yaşındaki 2 çocuk babası İsmail Yel'i Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Kamu Yönetimi Bölümü'nden Türkiye birincisi olarak mezun olması nedeniyle Hisarcık Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinliğinde Belediye Başkanı Fatih Çalışkan plaket ve yarım altınla ödüllendirdi.

Ödül töreninde konuşan İsmail Yel, "Üniversitede aldığım birincilikle değerli ilçemizin adını Türkiye'de duyurduğum için çok mutluyum. Bilindiği gibi mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Mutluluğumu paylaşan ve beni ödüle layık gören Belediye Başkanıma müteşekkirim. Kaymakamlık ve Belediye tarafından ortaklaşa kurulan iftar çadırına katkıda bulunmak amacıyla Belediye Başkanımın bana takdim ettiği hediyeyi iftar çadırına bağışlıyorum" dedi.

Anlamlı bağışından dolayı İsmail Yel'e teşekkür eden Başkan Çalışkan, "Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü Türkiye birincisi olarak bitirerek bizleri ve ilçemizi onurlandıran, azmi ve başarısıyla gençlerimize güzel örnek olan İsmail kardeşimizi tebrik ediyor, yaşamında daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 43 Yaşında Üniversiteyi Birinci Bitiren Memurdan Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement