44 Malatyaspor Defans Oyuncusu Aliş Şimşek Açıklaması - Son Dakika
Yerel

44 Malatyaspor Defans Oyuncusu Aliş Şimşek Açıklaması

44 Malatyaspor Defans Oyuncusu Aliş Şimşek Açıklaması

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup takımlarından 44 Malatyaspor’un defans oyuncusu Aliş Şimşek, ligdeki gidişatın iyi olduğunu belirterek ilerleyen haftalarda daha da iyi duruma geleceklerini söyledi.

13.11.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un defans oyuncusu Aliş Şimşek, ligdeki gidişatın iyi olduğunu belirterek ilerleyen haftalarda daha da iyi duruma geleceklerini söyledi.

Tecrübeli defans oyuncusu Aliş şimşek, takımın ligdeki durumundan memnuniyetini dile getirerek, takımın ilerleyen haftalarda daha da iyi duruma yükseleceğine inandığını ifade etti. Her maça 3 puan için hazırlandıklarını belirten Şimşek, " Kilis'ten iyi bir sonuçla döndük. Tabi maça baktığımızda aslında galibiyeti hak eden taraf bizdik. Bu sene takım olarak elimizden geleni yapıyoruz. Gaziantep'te maçın sonlarına doğru net pozisyonlarımız oldu. Tabi şansın da yanımızda olması lazımdı. Ama bence oradan aldığımız 1 puan da önemli. Zor bir maçtı. kalemizde golü erken görünce biraz risk aldık. Yine de oyundan kopmadık. Haftalar ilerledikçe oyun olarak daha iyi duruma geliyoruz. Bu hafta Ovacık ile Önemli bir müsabakamız var. Aslında bakıldığında grupta bizim için kolay maç yok. Her maç zor geçiyor. Kilis maçı da öyle oldu, Ovacık maçı da zor olacak. Bu sahaya çıkıp işimizi yapacağız. Mücadele edeceğiz. İyi oyun sergilediğimizde, dışarıda izleyenler bundan memnun olduğunda bu da bizi hoşnut edecek. Elimizden geleni yapacağız. Bu maça da 3 puan için hazırlanıyoruz. İnşallah onu da alacağız. Hedefimizi haftalar ilerledikçe koyacağız. Gidişatımız iyi, fena değil. Haftalar geçtikçe şampiyonluk iddiamızı ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Şuan ligde her takım her takımı yenebiliyor. Bu haftada öyleydi, önümüzdeki haftada öyle olacak. Biz elimizden geleni yapacağız. İnşallah elimizden geleni yaptığımız zaman daha net bir şeyler ortaya çıkacak" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 44 Malatyaspor Defans Oyuncusu Aliş Şimşek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement