44 Malatyaspor, Karaköprü Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

44 Malatyaspor, Karaköprü Maçına Hazırlanıyor

44 Malatyaspor, Karaköprü Maçına Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup takımlarından 44 Malatyapor’un yeni teknik sorumlusu Cihangir Meriç, geçen hafta Adıyaman 1954 takımı karşısında çok üstün ve etkili oynamalarına rağmen golü erken yedikleri için maçı kaybettiklerini vurguladı.

26.11.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup takımlarından 44 Malatyapor'un yeni teknik sorumlusu Cihangir Meriç, geçen hafta Adıyaman 1954 takımı karşısında çok üstün ve etkili oynamalarına rağmen golü erken yedikleri için maçı kaybettiklerini vurguladı.

Hafta sonu sahasında ligin güçlü takımlarından Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak olan 44 Malatyaspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşiltepe 3 Nolu sahada bir çalışma yapan sarı-kırmızılı ekipte futbolcuların hırslı oluşu teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Antrenman öncesi açıklamada bulunan takımın teknik sorumlusu Cihangir Meriç, geçen hafta deplasmanda oynadıkları ve 3-2 kaybettikleri maçta takım olarak iyi bir mücadele örneği sergilediklerini söyledi. Adıyaman 1954 maçında erken gelen golle geriye düştüklerini ve soyunma odasına mağlup gittiklerini hatırlatan Meriç, "Aslında maçta iyi mücadele ettik. Golü erken yemeseydik, sonuç daha farklı olabilirdi. 30'uncu dakikadan sonra 3-1 olunca tabi biraz daha zor oluyor işler. Fakat buna rağmen ikinci yarı yaptığımız değişikliklerden sonra oyunu dengeledik. Hatta ikinci yarı çok üstün ve baskılı oynamamıza rağmen golü erken bulamadık. Ben oyuncularıma eğer ikinci yarının başında golü erken bulabilirsek maçı çevirebileceğimizi söyledim. Fakat çeviremedik oyunu. Sonuçta bizim için bir deplasman maçıydı. Adıyaman da iyi bir ekip. Kaybettik ama önümüze bakacağız" dedi.

"OYUNCULARIMLA KONUŞTUM"

Bu hafta oynayacakları zorlu Karaköprü maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Meriç, oyuncularla konuşup, maçın önemini anlattıklarını kaydetti. Meriç, "Karaköprü'yü daha önce burada izleme fırsatı buldum. Yeşilyurt'la oynadıkları maçı izledim. Onlar da iyi bir ekip. Bu ligde şampiyonluğu kovalayan ekiplerden biri. Oyuncularımla konuştum. Bu maçın önemini biliyorlar. Bu maçın bizi nerelere taşıyacağını çok iyi biliyorlar. Ona göre hazırlanıyoruz. İnşallah bu maçta galip geleceğiz. İnşallah bu hafta 3 puanla tanışırız ve yolumuza emin adımlarla devam ederiz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 44 Malatyaspor, Karaköprü Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement