4444 Çocuktan Cumhurbaşkanına Video Davet Rekoru - Son Dakika
Güncel

4444 Çocuktan Cumhurbaşkanına Video Davet Rekoru

4444 Çocuktan Cumhurbaşkanına Video Davet Rekoru

4444 Çocuk Video Davetiyeyle Cumhurbaşkanını 25 Mayısta Kadirlide Açacakları 'Dünyanın En Büyük Uluslar arası Çocuk Sergilerinin' açılışına davet ettiler.

25.04.2016 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4444 Çocuk Video Davetiyeyle Cumhurbaşkanını 25 Mayısta Kadirlide Açacakları 'Dünyanın En Büyük Uluslar arası Çocuk Sergilerinin' açılışına davet ettiler.

Kadirli Kaymakamlığı, Kadirli Belediyesi ve Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde, Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 105 okuldan 20.000 civarında öğrencinin, Kadirli dışındaki 34 il ve ilçelerinden 124 Okuldan 8500 kadar öğrencinin, (ABD, İngiltere, Almanya, Avusturya ve Libya ülkelerinden 50 kadar çocuğun da yaklaşık 60 kadar resmiyle toplamda (şimdilik) 110.000 adet olup yaklaşık 45 Km ile Dünyanın En Büyük Uluslararası Çocuk Resim Sergisinin açılışı 25 Mayıs 2016'da yapılacak.

4444 Çocuk, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Kadirlide açacakları 'Dünyanın En Büyük Uluslararası Çocuk Sergisinin açılışına davet etmek için hazırlanan şarkıyı, En Çok Çocukla Video Davetiye rekoru için aynı anda büyük bir coşkuyla söyleyerek bir rekora da imza attılar.

Dünya Çocuk Rekorları Kapsamında gerçekleştirilen rekor denemesinde konuşan; Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami CÖMERT 'Çocuklarımızın resim sergisi rekoru kısa sürede önce ulusal sonra uluslararası bazda destek görüp dünyanın dört bir tarafındaki çocuk ressamlardan resimler gelmeye başlayınca, Dünyanın En Büyük Uluslararası Çocuk Sergisinin açılışını kim yapsın diye sorduk. Cumhurbaşkanı açsın deninde, Cumhurbaşkanımıza davetimizi sıra dışı bir yöntemle yapalım diyen çocuklar için bu rekora karar verildi ve kısa sürede söz ve bestesi yapılan davetiye şarkısı çok beğenildi. Bugün büyük bir coşkuyla rekorumuzu gerçekleştirdik. Çocukların ve Bizlerin en büyük dileği Cumhurbaşkanımızın Çocukların davetini kabul edim, sergimizin kurdelesini kesmesi..'

Dünya Çocuk Rekorları, Rekor Tescil ve Hakem Heyeti Başkanı Prof. Dr. Orhan KURAL konuşmasında 'Rekora 28.000 Çocuğun destek verdiğini ama izdiham yaşanmaması için 4444 çocuğun alanda olduğunu, Çocukların bir araya gelerek dünyayı değiştirebileceğine, dünya çapında beraber bir şeyler yapabileceklerine çok güzel bir örnek oldu. Dünyada ilk defa yapılan bu davetiye yöntemini tescil etmekten çok mutluyum. Çocukları çok seven ve önemseyen Cumhurbaşkanının binlerce çocuğun bu yaratıcı davetini kabul edip 25 Mayıstaki Dünyanın En Büyük Çocuk Sergisinin açılışını da yapacağından hiç şüphem yok' dedi.

Binlerce Çocuğun ellerindeki bayraklarla neşe içinde söyledikleri 'Önce, Koştuk güldük oynadık, resim yaptık boyadık. El ele sevgiyle birbirine uladık. Rekor kıracağız biz duysun bunu tüm cihan özel davetlisiniz Recep Tayyip Erdoğan' sözlerinden sonra, şimdi herkes Cumhurbaşkanının 'Geliyorum' cevabını bekliyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 4444 Çocuktan Cumhurbaşkanına Video Davet Rekoru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement