45 Yıldır Günlük Tutuyor - Son Dakika
Yerel

45 Yıldır Günlük Tutuyor

45 Yıldır Günlük Tutuyor

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde yaşayan eski mahalle muhtarı 73 yaşındaki Mustafa Türkdoğan, son 45 yıldır her gün düzenli olarak günlük tutuyor.

08.09.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde yaşayan eski mahalle muhtarı 73 yaşındaki Mustafa Türkdoğan, son 45 yıldır her gün düzenli olarak günlük tutuyor.

20 yıl Hisarcık Yenidoğan Mahallesi muhtarlığı yapan ve halen bakkal dükkanı işleten 73 yaşındaki Mustafa Türkdoğan, 1970 yılından itibaren hobi olarak günlük tutmaya başladığını belirterek," 45 yıldan beri aralıksız günlük tutuyorum. Bu bende bir yaşam biçimi haline gelmiş durumda. Gün içerisinde yaşanan önemli olayları, bakkal dükkanıma ve evime gelen malzemeleri, kimin öldüğünü, kimin düğününün olduğunu, nerelere gittiğimi ve hava durumunu günlük ajandama yazıyorum. Ayrıca ödediğim elektrik, su ve her türlü vergi makbuzlarını biriktiriyor, makbuz miktarını ve numaralarını ajandama kayıt yapıyorum. Bu bende bir tutku halini aldı. Ölünceye kadar da günlük yazmaya devam edeceğim." diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 45 Yıldır Günlük Tutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement