46 Yok Olan 3. Bölümde Murat'a Büyük Şok! - İzle - Son Dakika
Güncel

46 Yok Olan 3. Bölümde Murat'a Büyük Şok! - İzle

46 Yok Olan 3. Bölümde Murat\'a Büyük Şok! - İzle

46 Yok Olan 3. bölümde heyecan dolu bir bölüm geride kaldı.

11.04.2016 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

46 Yok Olan 3. bölümde heyecan dolu bir bölüm geride kaldı. Dizinin son bölümünde Selim herşeyi kontrol altında zannederken, Murat'ın hamlesi ortalığı karıştırdı. 46 Yok Olan 3. bölümde yaşananlar dizinin son bölümüne damga vurdu. Peki 46 Yok Olan 3. bölümde neler yaşandı. İşte dizinin son bölümü ve detaylar

Yapımcılığını Nunova Film'in yaptığı, Serdar Akar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ,Yasemin Kay Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal ve Berkan Şal'ın yer aldığı, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı "46 Yok Olan'da heyecan 3. bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor.

Murat'ın ürküten değişimi!

Ayhan'ın ölümünde kendi parmağı olup olmadığı konusunda şüphelenen Murat, o gece yaptığı hiçbir şeyi hatırlamaz. Salim, Murat için endişelenir ve ne olup bittiğini anlamak için takip etmeye başlar. Öte yandan Ferit de olan biteni izler. Salim, her şeyi kontrol altında tuttuğunu zannederken Murat'ın beklenmedik hamlesiyle çaresiz kalır. Murat, babasının cinayeti üzerine araştırmalarını yoğunlaştırır. Ayhan'dan hastane ile ilgili duydukları sonrasında radarına bir doktor girer. Doktoru bulmak için harekete geçen Murat nasıl bir isimle karşılaşacak? Babasını toprağa veren Ceyla bu gerçekle yüzleşmekte zorlanmaktadır. Bu süreçte annesinin tavrı da her şeye tuz biber eker. Babasının ölümü hakkında daha çok şey öğrenmek isteyen Ceyla, Selin'i arar. Bu konuşmada öğrendiği bir detay Ceyla'yı oldukça şaşırtır.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel 46 Yok Olan 3. Bölümde Murat'a Büyük Şok! - İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement