Manisa Mesir Macunu Festivalinde Konser - Son Dakika
Güncel

Manisa Mesir Macunu Festivalinde Konser

Manisa Mesir Macunu Festivalinde Konser

474. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivalinde Rafet El Roman, Ezo ve Yusuf Güney konser verdi.

23.04.2014 01:58  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 474. kez düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nde, Rafet El Roman, Ezo ve Yusuf Güney ortak konser verdi.

Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nde, Türk pop müziğinin sevilen isimleri Rafet El Roman, Ezo ve Yusuf Güney'in sahne aldığı konser programı düzenlendi.

Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konserde, ilk olarak Yusuf Güney şarkılarını seslendirdi. Güney'in ardından sahneye çıkan Rafet El Roman, hit haline gelen parçalarıyla konsere renk kattı. Son olarak, ismini Rafet El Roman ile "Kalbime sürgün" şarkısında yaptığı düetle duyuran Azerbaycan asıllı genç şarkıcı Ezo'nun seyirciyle buluştuğu konserde, Rafet El Roman her iki solistin bazı şarkılarına da eşlik etti.

Konseri, çok sayıda izleyicinin yanı sıra Vali Abdurrahman Savaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vali Yardımcısı Mehmet Yüce ile festival düzenleme komitesi üyeleri de izledi. Konser sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vali Yardımcısı Mehmet Yüce, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, sanatçılara çiçek ve mesir verdi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa Mesir Macunu Festivalinde Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement