5 Bin Kişi Aynı Sofrada - Son Dakika
Yerel

5 Bin Kişi Aynı Sofrada

5 Bin Kişi Aynı Sofrada

Mamak Belediyesi’nin binlerce Mamaklıyı aynı sofrada buluşturduğu mahalle iftarlarının bu kez adresi Başak Mahallesi oldu.

06.07.2014 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi'nin binlerce Mamaklıyı aynı sofrada buluşturduğu mahalle iftarlarının bu kez adresi Başak Mahallesi oldu. Başak Mahallesi Kapalı Pazaryeri'nde gerçekleşen iftarda 5 bin kişi aynı sofrada oruç açtı. İftara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün yanı sıra Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Mamak Müftüsü Muharrem Genç ve vatandaşlar katıldı. Mahallelinin iftar coşkusunu paylaşan Gül ve Akgül, masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle iftarlarıyla birlik ve beraberlik mesajı verdiklerini kaydeden Akgül, "Yaklaşık 5 bin kişi bir aradayız. Davet ettiğimiz sofraya icabet ettiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

"TÜRKİYE'NİN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BİRİ"

Vatandaşların Ramazanlarını tebrik ederek konuşmasına başlayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, iftar organizasyonları ve mahalle iftarlarıyla Ak Partili belediyelerin milletle devlet arasında yıllar önce kurulan duvarı yıktığını kaydetti. Gül, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün gerek sosyal belediyecilik anlamında gerekse yaptığı hizmetlerle yalnızca Ankara'nın değil, Türkiye'nin en başarılı belediye başkanlarından biri olduğunu söyledi.

BAŞAK MAHALLESİ'NE 4 BİN KİŞİLİK CAMİ MÜJDESİ

Akgül, açılan oruçların ardından Mamak Müftüsü Muharrem Genç ile birlikte mahallelilere cami müjdesi verdi. Başak Mahallesi'nin hızla gelişen bir mahalle olduğunu belirten Akgül, Başak Aile Merkezi ve Bilgi Evi, Başak Gençlik ve Spor Merkezi, Necip Fazıl Kültür Merkezi ve Başak Kapalı Pazaryeri'nin ardından bölgenin bir de yeni bir camiye kavuşacağını söyledi. 8 bin metrekarelik alanda, 4 bin kişilik, Osmanlı mimarisiyle inşa edilecek caminin proje çalışmalarının başladığını kaydeden Akgül, şimdiden hayırlı olsun dedi.

MESUT ŞİŞMEK KONSERİ

İftarın ardından Tasavvuf Sanatçısı Mesut Şimşek, sahne aldı. Ramazan akşamlarını her gün farklı mahallelerde festival havasında yaşatan Mamak Belediyesi, birbirinden değerli sanatçıları Mamaklılarla buluşturmaya devam edecek. 12 Temmuz Cumartesi günü Yeşilbayır Mahalle iftarının ardından Uğur Işılak, 19 Temmuz Cumartesi günü de Türközü Mahalle iftarının ardından sanatçı Eşref Ziya Terzi Mamaklılarla buluşacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 5 Bin Kişi Aynı Sofrada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement