5 Gün Sonra Kovulan Yılmaz Vural: Bu Artık Sadece Benim Sorunum Değil - Son Dakika
Spor

5 Gün Sonra Kovulan Yılmaz Vural: Bu Artık Sadece Benim Sorunum Değil

Gençlerbirliği'nde görev yapmaya başladıktan sonra 5 gün sonra kovulan Yılmaz Vural, "Bu Türk antrenörlerinin genel sorunu. Artık sadece benim problemim değil." dedi.

30.12.2015 20:52  Güncelleme: 20:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği ile yolları ayrılan Yılmaz Vural, NTV Spor'a açıklamalarda bulundu. Vural, yaşanan olayların Türk antrenörlerinin genel sorunu olduğunu söyledi. Teknik direktörlüğe getirildikten 5 gün sonra görevinden ayrılmak zorunda kalan Yılmaz Vural içini NTV Spor'a döktü.

"ARTIK SADECE BENİM SORUNUM DEĞİL"

Deneyimli çalıştırıcı, "Bu artık sadece benim sorunum olmaktan çıktı" derken krizi fırsata çevirmekten bahsetti. Yılmaz Vural ayrıca Bosman Kuralı ve İtalya'da bir takımın bir sezonda 2 teknik direktörle çalışabilmesi konularını örnek verdi.

TERİM'LE GÖRÜŞTÜ

Vural, bu sorunun en kısa zamanda masaya yatırılıp herkesin kazançlı çıkabileceği bir formülün bulunması gerektiğini belirtti. Tecrübeli teknik adam, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile bu konuda fikir alışverişlerinin sürdüğünü de sözlerine ekledi.

5 Gün Sonra Kovulan Yılmaz Vural: Bu Artık Sadece Benim Sorunum Değil

Son Dakika Spor 5 Gün Sonra Kovulan Yılmaz Vural: Bu Artık Sadece Benim Sorunum Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • DOĞRU.......CA: cavcav bi zahmet psikoloğa görün.tanıdik var.ucuza halledeeriz 4 0 Yanıtla
  • ahmet: yılmaz hocayı seviyormmm lig de görmek istiyorum 1 2 Yanıtla
  • karagümrüklü: Sen 2-0 mağlup ol, sonrada mac sonu basina demeç ver, "rakibimizin ligde kalmasını çok istiyorum" yılmaz Vural dizi film klip işleri kovalasin artık. 0 0 Yanıtla Gerçek: Bunu neden söyledi dersin.bir düşün yeni gelmişsin,ilk maç,ilk yenilgi ve ardından taraftar ağzıyla konuşması.adam zaten hangi takıma gitse hazır gidiyor yanı 1 0 önde.niye biliyormusun bu futbol gerçek 11 kişi ile oynanır ve kuralı da hazırdır.ya yenersin ya yenilirsin.ama lakayt ilan sistem olunca o zaman ne başkan,ne futbolcular,ne teknik adam,ne de taraftar ortalıktan hiç çıkmaz.çünkü yalnızdır,tembeldir,yoğundur,bitkindir.bu yüzden bir çocuk gücünde savruk hareket eder.burada büyük lakaytlık var.bu yılmaz hocaya ait değil.diğerlerine(başkana ve futbolculara)aittir.zaten ilhan beyde bunu söyledi.futbolcular hocayı istemiyor diyor 1 0
  • Izzet drmz: Türk antrenör tazminatlarını alsalar kımse bu şekılde gel geç hanı olmaz 0 0 Yanıtla
  • Kaya Yüksel: TFF neden teknik direktörleri koruyucu düzenleme yapmaz, neden teknik direktõrler sendikalanmaz anlaşılır gibi değil. Vur abalıya sistemi çalışıyor. Yazıklar olsun. Tuzu kurularsa beni ilgilendirmez havasındalar. 0 0 Yanıtla
  • Şükrü Yavuz: Kaliteli sözleşmelerle sorun çözülür. 0 0 Yanıtla

Advertisement