5. Kobi ve Girişimcilik Ödül Başvuru Süresi Uzatıldı - Son Dakika
Yerel

5. Kobi ve Girişimcilik Ödül Başvuru Süresi Uzatıldı

5. Kobi ve Girişimcilik Ödül Başvuru Süresi Uzatıldı

KOSGEB’in, 2012 yılından bu yana başarılı KOBİ ve Girişimcileri ödüllendirdiği KOBİ ve Girişimcilik Ödül Töreni için daha önce 24 Temmuz olarak belirlenen son başvuru süreci 31 Ağustos 2016 tarihine kadar uzatıldı.

13.08.2016 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOSGEB'in, 2012 yılından bu yana başarılı KOBİ ve Girişimcileri ödüllendirdiği KOBİ ve Girişimcilik Ödül Töreni için daha önce 24 Temmuz olarak belirlenen son başvuru süreci 31 Ağustos 2016 tarihine kadar uzatıldı.

Yozgat KOSGEB Müdürü Mustafa Işık, 2012 yılında ilki dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ödül törenine ilginin her geçen gün daha da arttığını söyledi. Işık, "KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödül Töreni, başarılı KOBİ ve Girişimcilerin kamuoyuna tanıtılması, ülke ekonomisine sağladıkları katkıların anlatılması ve ülke ekonomisinde yer alan KOBİ ve Girişimcilere örnek olmaları amacı ile düzenleniyor. Yozgat'tan ödül başvurusu yapacak KOBİ ve Girişimcilerin son başvuru tarihini beklemeden Ödül başvurularını yapmaları ilimizin tanıtımı için büyük bir önem arz etmektedir. 5.KOBİ ve Girişimcilik Ödül Başvuruları hakkında detaylı bilgi KOSGEB Yozgat Müdürlüğünden alınabilir. Girişimcilik Ödülleri Yarışması aday başvuruları www.kobivegirisimcilikodulleri.gov.tr ve www.kosgeb.gov.tr web adreslerinden online olarak yapılabiliyor." dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 5. Kobi ve Girişimcilik Ödül Başvuru Süresi Uzatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement