Taraftarlar, 5 Liraya Bilet Almayınca 500 Lira Cezaya Çarptırıldı - Son Dakika
Güncel

Taraftarlar, 5 Liraya Bilet Almayınca 500 Lira Cezaya Çarptırıldı

Taraftarlar, 5 Liraya Bilet Almayınca 500 Lira Cezaya Çarptırıldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta oynanan Yeni Diyarbakırspor-Sivas 4 Eylül Belediyespor maçına biletsiz giren 3 kişi yakalanarak 500 lira cezaya çarptırıldı.

20.04.2015 16:53  Güncelleme: 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta dün oynanan Yeni Diyarbakır spor Sivas 4 Eylül Belediyespor maçında stadyuma duvardan tırmanarak giren 3 kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Biletsiz olarak stadyuma giren 3 kişi 500 lira para cezası ve 1 yıl spor müsabakalarından men edildi.

POLİS YAKALADI

Diyarbakır Atatürk Stadyumu'nda dün oynanan Yeni Diyarbakırspor Sivas 4 Eylül maçını yaklaşık 2 bin taraftar izledi. Stadyum ve çevresinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, biletsiz olan taraftarları uzaklaştırdı. Maç başladıktan sonra polis ekiplerinin olmadığını gören isimleri öğrenilemeyen 3 kişi stadyum çevresine yaklaştı. Çevrede kimseyi göremeyen 3 kişi kuzey kale arkasından stadyuma tırmandı. Kale arkasında 3 kişiyi polis ekipleri kamera ile tespit etti. Ekipler, stadyuma biletsiz giren 3 kişiyi yakaladı.

500 LİRA PARA CEZASI

Biletsiz olan stadyuma giren 3 kişinin 500 lira para cezası ve 1 yıl spor müsabakalarından men edildiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taraftarlar, 5 Liraya Bilet Almayınca 500 Lira Cezaya Çarptırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • BELEŞ HAYAT: MAÇ BELEŞ, ELEKTRİK BELEŞ HERŞEYİDE T. C DEN BEKLE İŞTE KEKOLARIN DÜNYA GÖRÜŞÜ 17 12 Yanıtla
  • nefret: ne olmus biletsiz girmislerse. protokolun hepsi bedavaya oturuyor polis efendi. orda neden isini yapmiyorsun?? alt ustu bir mac. o adamin cebinde para olsa zaten 5 lira olan bileti alir. söylenecek cok söz var ama yine adaletin bittigi yer diyelim. . . . saygilar 8 18 Yanıtla
  • Dagdakı coban: Mal da cok 15 0 Yanıtla
  • Tüfekci.: Kekolara koymaz o ceza..ne de olsa bir kilo toz,bir otoboz!!.. 6 8 Yanıtla
  • Boş beleşlik..: 5lirayı rica etsen, tribündeki diğer taraftarlar çıkartır verir zaten. Boş beleş insanlar bu kez yakalanmışlar. 8 2 Yanıtla

Advertisement