5. Oktoberfest Burcu Güneş ve Teoman Konseri ile Başladı - Son Dakika
Magazin

5. Oktoberfest Burcu Güneş ve Teoman Konseri ile Başladı

5. Oktoberfest Burcu Güneş ve Teoman Konseri ile Başladı

Antalya'da bu yıl 5'incisi düzenlenen Oktoberfest, Burcu Güneş ve Teoman konseriyle başladı.

27.09.2013 23:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da bu yıl 5'incisi düzenlenen Oktoberfest, Burcu Güneş ve Teoman konseriyle başladı. Burcu Güneş ve Teoman şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Atatürk Kültür Parkı Cam Piramit'te arkasında bulunan alanda düzenlenen 5'inci Oktoberfest coşkuyla başladı. Düzenlen alanda izleyiciler için yiyecek ve içecek firmaları stand açtı. "Herşey dahil" sistemiyle otellerde kalan turistlerden giriş ücreti alınmadığı festival alanı kapılarını saat 15.00'da açtı. Yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği festivalde Bavyera Müzisyenleri sahne aldı. Burada keyifli dakikalar geçiren izleyiciler daha sonra sahneye Burcu Güneş'in çıkmasıyla adeta eğlenceye doydular. Burcu güneş'in ardından sahne alan Teoman da sevilen şarkılarını seslendirdi. Seyirciler şarkılara zaman zaman eşlik ederek doyasıya eğlendi.

Burcu Güneş festivalde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Yakın zamanda yine buradaydım. Antalya ikinci şehrim. Neredeyse buralı oldum. Aranızda bulunmaktan çok mutluyum. Şarkılara eşlik ederseniz çok mutlu anlar yaşayacağımızdan hiç şüpheniz olmasın" dedi.

Festival kapsamında yarın Model ve Yüksek Sadakat, 29 Eylül'de ise Goran Bregoviç ile Sibel Tüzün sahne alacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin 5. Oktoberfest Burcu Güneş ve Teoman Konseri ile Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement